точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Відкритий лист Юлії Тимошенко до Віктора Януковича

yulia-tymoshenko-12Без здивування, але з певним розчаруванням я сприйняла категоричну відмову Віктора Януковича брати зі мною участь у телевізійних дебатах в якості кандидата у Президенти. Віктор Федорович так боїться спілкуватися зі мною, що навіть цю свою відмову від дебатів передав через третіх осіб. Прикро і смішно водночас.

Цілком очевидно, що Віктор Янукович не готовий дискутувати та відповідати на будь-які запитання, пов’язані з:

- украденою у держави резиденцією “Межигір’я”;
- крадіжкою континентального шельфу Чорного моря;
- розбазарюванням державних коштів в ході свого двократного прем’єрства.

Цілком очевидно, що Віктор Янукович боїться згадувати про своє минуле і не знає, що сказати про майбутнє. Звідси і висновок: Віктору Януковичу нема про що сказати людям. У нього немає ані програми, ані бачення розвитку країни. Словом, король цілковито голий. За рекламною обгорткою – немає нічого. Вся програма Віктора Януковича – це десяток банальних та беззмістовних рекламних плакатів.

Хотіла б нагадати Віктору Федоровичу, що участь політика і кандидата в Президенти у відкритих публічних телевізійних дебатах – це норма для всіх цивілізованих країн і демократій. Це – його обов’язок, а не право, якщо це навіть не виписано в законі. Люди повинні знати, КОГО вони можуть обрати главою держави. Інакше кажучи, брати участь у теледебатах настільки ж природно, як знімати шапку в приміщенні.

Словом, Вікторе Федоровичу, Ваше небажання відвертої правдивої розмови я не можу сприймати інакше як звичайнісіньке боягузтво.

Якщо ж Ви вважаєте, що інтелект та політичний досвід не дозволяють Вам брати участь у телевізійних дебатах, то повинні визнати, що не готові очолити країну, керувати нею та гідно представляти її у світі.

Втім, я все ще сподіваюсь, що Віктор Янукович погодиться на теледебати у будь-який зручний для нього час і на будь-якому зручному для нього телеканалі. Моє запрошення залишається в силі.

Інакше не тільки я, а й усі ті люди, які зараз готові за вас голосувати, зрозуміють, що Янукович – трус. А трусам не місце на президентській посаді.

Юлія Тимошенко



36 Ответов to “Відкритий лист Юлії Тимошенко до Віктора Януковича”

  1. Олеся Says:

    Янукович без суфлера взагалі не може говорити! Навіть на звичній і “рідній” російській мові. ТОМУ ЩО не вміє думати.

    Була вражена результатами голосування за Президента України на сайті Шустер Live: http://shusterlive.com.ua/

  2. Ш-ко Says:

    Молодець, пані Юля!

  3. Олеся Says:

    Повний аут!!!
    http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/3087.phtml

  4. Ш-ко Says:

    Про єнакієвічя треба зняти кумедійний фільм. Матеріали вже достатньо. Передставляєте, який був би резонанс в світі? В Орді фільм було б водночас заборонено. Як Катинь або ФСБ взриваєт Россію.

  5. Ш-ко Says:

    2 Олеся
    Дякую, Олесю, за цікаві посилання! Нехай голосування на шустер-сайті не має репрезентативності, але співвідношення набагато кращі, ніж я очікував. Я порадів!))

  6. Mackhnovetc Says:

    я подорожував нещодавно східною Україною, там більш “юліанська” зона, не зрозуміло звідки набираються рейтинги де янукович ніби-то випереджає…кому це потрібно? чи так оточення януковича заспокоює свого пахана?

  7. тала Says:

    тепер точно голосуватиму за Яника. Назло всім “врагам” і “трусАм”.

  8. Ш-ко Says:

    2 Mackhnovetc
    Звісно, кому!
    Вчора чую по Свободі (”русская” служба Свободи) в передачи Портнікова Висоцкій з Найємом на трьох з Портніковим розсуждають, зрозуміло, про “фсє ані адінакавиє”, та про Тігіпка, який був би найкращим. Вчора ж ввечері по Еху Маскви передають “дані” ВЦИОМа - філії КГБ, нібито социологічного інстітуту. Нібито, Янукович має 30% рейтинг, ДРУГИЙ - ТІГІПКО (!) - 14,4%, а ЮВТ - тільки третя з 13,9%! ))) При покійному Ю.Леваді (до речі, етнічний українець з черкащини) ВЦИОМ був єдиний в Орді чесний социологічний інстітут. Левада пішов в ознаку протесту проти Путіна. З ним пішов і весь колектив. Організували Левада-центр, який є тепер єдиним справжнім социологічним колективом в Орді. А тоді в пусту будівлю ВЦИОМ посадовили 100% гебню, на яку тепер посилаються, як на социологів.
    Сьогодні ці “дані” ВЦИОМ знову півторюють.
    І кому ж це потрібно?… ;) ))))

  9. Ш-ко Says:

    Я б на місці СБУ сильно зацікавився Портніковим. З ким він зустрічається, які в нього матеріальні “досягнення” тощо. Цікава для слідчих особистість.

  10. Ш-ко Says:

    Портніков на гроші американськіх податковців фактично активно працює проти України на користь Орди.

  11. Українець Says:

    Любі мої співвітчизники, браття українці, що я вам хочу сказати з цього приводу. Тая файная пані спочатку сама першою відмовилася від дискусії, а потім збагнувши що її опоненти (головні) теж відмовилися приперлася до студії ТРК Україна і проагітувала за себе весь ефірний час …. Так, браття, зробіть висновок хто є хто.. І ще наприкінці, що маю сказати, розвиваємо власну економіку і власну культуру і все буде файно. А дехто показав, що перше може розвинути краще ніж інші. Ще хочу сказати що як про клятих комуняків вони до речі знімали багато національних українських фільмів, співали українських пісень, і може не все так погано було, що не видно було порнухи та дибілізму на блакитному екрані!!! Слава Україні!!!!

  12. жидобандеровец Says:

    и портников и шустер известнык стукачи кгб.
    свобода уже лет пятнадцать закуплена гэбухой на корню и укомплектована комсомольцами. надо сказать и прежде русская служба была весьма великодержавной (свидетельство белоцерковского) и самой шовинистической.
    сейчас это филиал радио радонеж . кстати дикторы и обозреватели отличаются феноменальным невкжкством и безграмотностью.
    сейчас на россию не вещает ни одна всободная радиостанция.
    единственная надежда на гнилость российской империи которой уже не в силах помочь мириады стукачей.
    ято касаемо ваших выборов - юля не ангел, но иного вас нет.
    она не гарантия, она - надежда (сейчас едиственно реальная)

  13. Ш-ко Says:

    2 “Українець”
    Червоної України не було, немає і не може бути, як немає сухої води. Дешеву мімікрію червоних “під українців” в 1920-х давно пора передати в музеї пропаганди. В одному анекдотові попу-ліцеміру сказали: Ви, батюшка, або хрестик зниміть, або труси надіньте. Як Ви думаєте, чи не стосується це до Вас?

  14. Ш-ко Says:

    2 жидобандеровец
    Мені теж здається, що Свобода є філією КГБ. “Ліберал”-ординець Кара-Мурза провів за останні два (чи три?) дні 2 передачи про українські вибори. ВСІ, кого він вибрав для себе в передачи в якості експертів - януковичи та аналоги затуліна-маркова. Вчора були Богохульская (чи Убогословская, як її?) та Ігрунов - головні експерти по українським виборам та по Україні, а допомагають Затулін та йому подібні погребінскіє.
    У Портнікова ВЧОРА в передачи Врємя гостєй - Тігіпко!!!
    Що ще потрібно, щоб довести їхню безкорисну службу грошовим знакам?

  15. Александр Луганск Says:

    1. Как Вы думаете, какие шаги первыми предпримет Юлия Тимошенко в качестве президента. 2. Прошерстил Инет - ни разу в истории Земли не было президента-женщины, которая бы выбралась естественным способом, и была выбрана не для церемониацьных целей, а чтобы действительно РУКОВОДИТЬ несколькими миллионами людей. 3. Это если не дай бог война, что верховный главнокомандующий будет в юбке и с косой ???

  16. stanis Says:

    Александру из Луганска - от Стангислава Овчаренко: Что за мужской шовинизм? Екатерина 11, как к ней ни относиться, после Петра1 возродила русскую армию и флот, женский пол ей не помешал. В ХУ111 веке. Вообще случаев удачного женского правления много. Можно привести примеры и поближе - женшины - коммиссары Красной Армии (как к коммунистам ни относиться…). В Украине большевичка Евгения Бош тоже создала много проблем Украине (как и Анжелика Балабанова). Примеров - море.

  17. вака Says:

    А ещё Вы забыли про Голду Мейер, Маргарет Тэтчер, фрау Меркель,,,и т,д,

  18. Галина Says:

    Александр Луганск - у древних греков богиней мудрости и покровительницей справедливой войны была АФИНА (в отличие от бога неистовой и кровавой войны Ареса).

    Абсолютно согласна с тем, что участие в публичных дебатах - это ОБЯЗАННОСТЬ кандидатов, тем более перед решающим туром выборов.

  19. южанин Says:

    боже,как все запущено,неужели вы думаете,что есть большая разница между кандидатами,а то что 5 лет назад в дебатах между януковичем и ющенко победил последний ни о чем не говорит?провозглашать лозунги и обещать ,что все воры сядут,это ведь ни к чему не обязывает,под громкие крики о рвущихся к власти олигархах намного легче воровать

  20. Наталья Says:

    Кошмар какой! Я нее раз слышала от знакомых ТОЛЬКО ПОЛОЖИТЕЛЬНЫЕ отзывы о работе Виктора Федоровича, который ДЕЙСТВИТЕЛЬНО РЕАЛЬНО помогает людям!!! И я считаю, что методика поливания грязью конкурента- очень нехороший шаг. Я вообще не вижу смысла в дебатах. Правильно сделал, что отказался!!!

  21. Василь Says:

    Юлія Володимирівна випливала сама і тягнула з кризового виру всю Україну, увесь наш Народ. А лжепатріоти , типу Ющенка, Януковича, Симоненка, литвина та Інших, замість того щоб допомагати, підставляти своє чоловіче плече під кризові процеси, тільки язиками тріпалися І протовжують розводити політичну ахінею. Ганьба таким політикам !!!

  22. Василь Says:

    Допоки собача зграя Януковича в особах Герман, Шуфрича , Азарова та інших гавкають то К А Р А В А Н /читай Україна/ під орудою Ю.В. Тимошенко іде вперед. Хвала і честь Вам Юлія Володимирівна за це!!! Так тримати !! Народ України з Вами.

  23. Юг Says:

    Василь,куда идет караван???? Судя по всему дальше и глубже в жопу!!!

  24. Патриот Украины Says:

    Виктор Фёдорович,в отличии от тебя честь имеет и на твой уровень никогда не опустится…

  25. Патриот Украины Says:

    Я уже понял,что на “этом” сайте ничего правдивого,против своего заказчика не печатают? ТАК? Докажите,ЖДУ!!!

  26. Степан Бандера Says:

    Янукович мудак и оборотень,Міцні засмальцовані руки
    І мязи міцні наче дуб
    На білій як день вишиванці
    Блищить український тризуб
    В очах крижана недовіра
    Як глобус блищить голова
    Давно не гуляла сокира
    По вулицям міста Москва

  27. южанин Says:

    А Бандера мог бы и помолчать,было б не так грустно,но какой стиль…

  28. зеник Says:

    нас знову поставили в позу ПАТА!!! знову два кандидати (чорне і біле) і нема за кого голосувати!? і ті ,що голосували за інших демократичних кандидатів змушені зарас голосувати за Юлю. P.S.я хотівби, щоб вибори так пройшли ,щоб у фінал вийшли хочаб Тигипко і Яценюк тодіб було з чого вибрати .

  29. Степан Бандера Says:

    Южанину,Уважаю всех жителей Украины и ни в коем случае не разделяю Восток и ЗападЁно согласитесь Янукович мудак,

  30. Ярослав Says:

    Юля вы просто молодец,Вы наполнены энергией и оптимизма чего не хватает полосатику Януковичу!
    Интелекта у него хватает читать только с суфлёром и то с ошибками, да СеМачки предлагать)))))
    Дай Бог, что вы победите ибо мы Вас мы верим.
    Грязная политика и официальный язык русский с наравне с понятиями нам чужд так как и официальный пахан у руля неньки Украины!

  31. Колмогоров Says:

    Не треба знущатись з Януковича. Він старий бандит, маразматик. Ніхто його не вчив, а сам він ніколи і не хотів вчитись. Тож ставши президентом, він забезпечить собі найкращий медицинський супровід і почесний екскорт, як вже було при Брежневі.
    Україньці, виконаємо заповіт вождів-большевичків - есе найкраще бандитам!

  32. zavgaro Says:

    Хоча я й не підтримую , а ні Тимошенко , а ні Януковича - був враженний боягузтвом Яника. Мабуть його імеджмейкери йому сказали:…Вітя , нейди туди - бо порвуть як Тузик грелку. Але потим на ICTV - подівився цирк з підставними журналістами, написанніми питаннями та завчиними мідповідяви, а та ко ж “бурными апплодисментами” - ну просто як 25 партзїзд КПСС. Один тільки кацап запитав невпопад.Нема нічого кращого ніж гарний сміх перед сном.

  33. Николай Says:

    Все вірно, але не дуже.
    Треба всім прийти на голосування і проголосувати, але за кого - думайте!
    Хто не голосує - підтримує Януковича !

  34. Николай Says:

    Мені особливо хотілось звернутися до людей,що голосували за Тігіпка.
    Шанові виборці ! Невже ви коли проголосували за Тігіпка, хотіли, щоб був при владі Янукович?
    Якщо так - тоді можете не приходити на вибори, або голосувати так як совітував вам вмш лідер - тоді буде так як я сказав.
    Чи ви берете приклад з вашого лідера, який демонструє свою нерішучість, та матеріальну зацікавленисть.Чи боїться висловити свою позицію.Невже це та людина, яка претендує на роль лідера нації !

  35. Марія Says:

    Я би хотіла звернутися до нашого оперного співака,народного артиста Украіни Володимира Гришка і сказати йому що мені соромно за нього (всім решта артистам я не дивуюся) що він вчора на першому національному співав і агітував за дибіла Януковича.Скільки він Вам заплатив шановний? і чи Вам при Ваших статках ще цих брудних грошей невистачало ?

  36. Олег Says:

    юля тримайся ми за тебе

Оставить комментарий