точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

За друком бюлетенів спостерігають ЦВК і представники Віктора Януковича

Кандидат на посаду Президента, чинний Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що за процесом виготовлення виборчих бюлетенів для другого туру президентських виборів спостерігають міжнародні спостерігачі, представники Центральної виборчої комісії, а також кандидата в Президенти Віктора Януковича.

“Ми запросили міжнародних спостерігачів, представників кандидата Януковича, представників ЦВК, які з першої до останньої хвилини будуть присутні під час друку бюлетенів”, - сказала Юлія Тимошенко в інтерв’ю телеканалу “1+1″.

Керівник уряду також підкреслила, що керівництво поліграфічного комбінату “Україна” було змінено у законний спосіб.

Водночас, на її думку, у команди її опонента були інші плани, тому поліграфкомбінат був захоплений “сотнями озброєних бойовиків, які не мають ніякого відношення до силових структур, до будь-яких інших органів влади, причому з димовими шашками, з брандспойтом з гарячою водою”.

“Зараз я можу твердо сказати, що бюлетені друкуються під наглядом і СБУ, і ЦВК, під наглядом всіх представників політичних команд, під наглядом міжнародних спостерігачів. І вони будуть надруковані вчасно, і ніхто не дасть ні за яких обставин впливати на поліграфкомбінат”, - підкреслила Юлія Тимошенко.



Оставить комментарий