точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Надія Скрипак. Як не звертатись до лікарів?

Двадцять років тому, коли нашому старшому сину було два роки, голосно лунала реклама:”Довір свою дитину „панадолу!” У мене одразу виник супротив цьому:”Як можна свою дитину комусь і чомусь довірити?”

Поль Брегг - великий оздоровлювач тіла та духу

Поль Брегг - великий оздоровлювач тіла та духу

Одного разу чоловік приніс для себе, щоб схуднути, невеличку книжечку Поля Брегга ”Чудо голодування”. Я була тоненькою і далі худнути мені було нікуди. Начеб-то нічим не хворіла, та сили було обмаль. Але Поль Брегг так переконливо писав про свою сестру, яка що тільки не їла, щоб набрати більш округлих і приємних форм, але результату не було ніякого. Вона ще більш марніла і слабла. Рідні були пригнічені, що її втрачають. І тут Поль Брегг запропонував почати лікування… голодуванням. Уявляєте? Під його контролем дівчина пройшла лікування голодом і… вилікувалась. Ніхто не міг уявити такого. Через деякий час вона вийшла заміж і була щаслива, здорова, жвава.

На другий день я почала триденне голодування…

Це було 20 років тому. З того часу я не вживаю ліків, а якщо хворію то лікуюсь голодуванням і з хвороби виходжу не ослабленою, а здоровішою. Яке щастя, що тоді ця інформація попала нам в руки.

У нашій країні є прибічники і послідовники, противники і вороги цієї системи. В яких тільки гріхах не звинувачували його книжки. Але в 90-літньому віці Поль Брегг був сильний, рухливий, гнучкий та витривалий. Він працював по 12 годин на добу не знаючи втоми та хвороб. „Я здоровий 365 днів на рік, у мене не буває болю, втоми, дряхлості тіла. І ви можете мати такі ж результати!”

Зараз є гідні довіри автори, які практично доопрацювалицю систему оздоровлення і додали багато матеріалу зі свого практичного досвіду. Спираючись на свій багаторічний досвід лікувального голодування і досвід наших друзів можу сказати, що це чудовий спосіб оздоровлення. Навіть тварини захворівши перестають їсти до видужання.

Але голодувати можна лише тоді, коли навчитесь правильно виходити з голодування. Поки не буде цього досвіду, краще цього не робити, щоб не „лікуватися” від наслідків неправильного виходу з нього.

Читайте, цікавтесь, думайте! Коли людина не знає, на чому грунтується фізичне, а тим більш духовне здоровья результати будуть мізерними, а в деяких випадках може спостерігатися зворотний ефект.

Найважче – це самодисципліна, щоб усим цим займатися.

Перший успіх, звичайно, надихне й окрилить. І це не буде дивина. Займаючись по любій методиці, яка буде очищати організм і насичувати його енергією, ви повертаєте своє здоровья. Але через деякий час, коли ви досягнете певного щабля здоровья, ви відчуєте, що ті засоби, які спочатку допомагали в подальшому можуть впливати негативно. Чому? Оздоровлення повинно гнучко змінюватись з урахуванням вашої індивідуальної конституції і сезонів року.

Тіло це наш дім душі в цьому житті. Ззовні ми його пестимо, чистимо, миємо, приводимо до ладу, прикрашаємо. А чи багато людей так же дбайливо чиститься зсередини. Ми позбавилися б від більшості хвороб, якби так само турбувалися про:

- чистий кишеник (Раз на тиждень почистити - норма і два рази на рік місячні чистки від дисбактеріозу). Все дуже не складно, але наслідки вражаючі. Пересторога, що вимиємо свою корисну мікрофлору не має підстав. Знайте, що у Вас немає корисної мікрофлори, коли відчуваєте бурчання в животі. Це дисбактеріоз.

- шлунок;

- печінку;

- нирки;

- лімфу; і т.д.

Що краще і коли їсти, пити? З робіт І.Павлова ми знаємо, що на кожний вид їжі виділяються свої ферменти травлення і точно у свій час.Але мало де говориться як індивідуалізувати своє харчування, на яких принципах воно повинно засновуватися. Коли я готую у вихідні то жартую:”Кому вершки, кому корінці”. Знаючи індивідуальні особливості кожного у своїй родині, я знаю, що кожному краще для здоровя приготувати. Це не складно бо люблю готувати.

Щоб правильно харчуватися, треба уважно враховувати: свою індивідуальну конституцію, пору року, вік, вплив Їжі на життєві принципи свого організму, правильну послідовність вживання харчових продуктів, кількість їжі за одне прийняття, активність органів травлення. Тільки правильне харчування, основане на законах засвоєння організмом їжі, може дати справжнє здоров,я.

І в слідуючій раз поставимо тести для визначення індивідуальних особливостей організму, без яких неможливо починати оздоровлення.

Крок за кроком будемо розповідати про все.

Але про це в наступний раз.



3 Ответов to “Надія Скрипак. Як не звертатись до лікарів?”

  1. Andy Says:

    А аппендицит не пробовали лечить голоданием? ;-) Вы все время путаете медицину и здоровый образ жизни… Уговаривать людей не обращаться к врачам - довольно опасная штука. Вы никогда не знаете, какой именно визит к врачу спасет вам жизнь, а какой - будет бесполезным.

  2. stanis Says:

    По-моему статья только о здоровом образе жизни. А благородный труд врачей необходим чтобы разгребать проблевы обычного безразличного к себе образа жизни. Неля.

  3. stanis Says:

    Безразличные к себе люди привыкли от всех чего-то ждать и всех ругать. То им недоплачивают, то недосчитывают, то не любят, то не уважают. Больше требований к себе. Люди часто хотят от других того, чего сами не дают.Неля.

Оставить комментарий