точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Влада Януковича випробовує нас на вошивість рабів

Два лідери реальної опозиції

Два лідери реальної опозиції

Ось зараз – влада нахабно заборонила мітинг протесту у Києві – щоб мати „законні під-стави” для розгону його міліцією. Але всупереч цьому – на цей мітинг ТРЕБА вийти. За-раз влада в черговий раз випробовує нас на „вошивість” – здрейфимо – чи ні?
Сьогодні на кону – захист
- незалежності, територіальної цілісності України
- демократичного устрою нашої держави
- прав особи та її власності
- взагалі добробуту
Але парадоксальність суспільного життя у тому, що перелічені пріоритети за важливі-стю – на практиці захищаються у зворотному порядку. Люди масово виходять на протест-ні акції саме заради добробуту – останньої ланки життєвих пріоритетів.
Іронія історії у тому, що добробут НЕМОЖЛИВО захистити, якщо передусім зруйно-вана власна держава та зруйновані демократичні засади суспільства, коли окремій людині – чи робітникові, чи підприємцю – нема до кого звернутися.
Коли ця людина, яка захищає власний добробут (бо його нарешті брутально чіпають) - виявляє, що є одиноким соціальним атомом, нікому не потрібним, навіть родичам.
Зараз п’ята колона у владі поспішає – поки українці не оговталися – та продовжують тиснути та ДОТИСКАТИ – і дивляться – „пройде чи не пройде?”.
Ось зараз – чиниться шалений тиск на усе українське, включаючи питання самої нашої національної незалежності.
Але треба мати на увазі – громадянське суспільство повинне підтримати БУДЬ-КОГО, хто виступить на захист нашої національної незалежності та демократії.
Ми не можемо зараз дозволити собі внутрішні чвари – суперечки – „хто головний опо-зиціонер, хто – ні”. Якщо Анатолій Гриценко може охопити УСЮ країну своїм рухом та очолити його – треба його підтримати. Якщо він НЕ може – не повинен грати роль обра-женого у своїх кращих почуттях. Нам особливо сподобалися виступи у „Великій політиці” виступи Юлії Тимошенко та Олега Тягнибока: „Ми підтримуємо кожного та приєднуємо-ся до кожного, хто готовий нести основний тягар боротьби проти злочинного режиму”.
Отже – справа не йдеться про „єдність опозиції” яке такої. Є – координація дій, коли у тій чи іншій місцевості будь-яка патріотична сила може розпочати акцію – інші до цієї ак-ції активно долучаються. Ось і усе.
Але треба звернутися окремо до підприємців та найманих працівників:
- на нас тисне наднаціональна, антинаціональна сила – яка нищить бізнес малого та серед-нього підприємця – тому вони повинні пам’ятати – якщо сьогодні робітники та підприємці полишать національних патріотів у біді – ЗАВТРА ПРИЙМУТЬСЯ ЗА НИХ. Коли ті опи-няться у статусі „соціальних атомів”.
Зрозуміло – підприємці за родом своєї діяльності часто не можуть приймати безпосе-редню участь у протестних акціях – адже злочинна влада за російським путінським зраз-ком може порушити бізнес „протестанта”.
Але це і не потрібно. Національно-патріотичні партії, нарешті, повинні відділити полі-тику від економіки у власних лавах. Підприємці НЕ ПОВИННІ бути депутатами та керів-никами партійних організацій. Приклад „тушок” Фельдмана чи Полунєєва це яскраво до-водить. Саме намагання висувати на депутатські, чиновницькі та керівні партійні посади приводить саме до масового зречення своєї приналежності до партії.
Але, незважаючи на майже обов’язкову НЕУЧАСТЬ у партійній та політичній роботі – підприємці МУСЯТЬ підтримати патріотичний рух проти проросійської партії регіонів та їх хазяїв у Кремлі.
Мусимо застерегти підприємців: дехто вважає, що він чи вона зможе „домовитися” зі владою.

"Фронт змін"... ренегата

"Фронт змін"... ренегата

НЕ ЗМОЖЕ!
Бо крок за кроком влада буде збільшувати розмір ренти за дозвіл „спокійно” працюва-ти. Про спокій можна запитати тих ДОНЕЦЬКИХ підприємців, що лежать у шурфах шахт: де зараз їхня власність? Відповідь – очевидна, де її шукати. Але зубожілі донбасівські жи-телі, як деморалізовані гаїтянські негри хочуть (підсвідомо, звичайно) – щоб решта Украї-ни теж сприйняла донецько-путінські і порядки.
Отже участь підприємців у визвольній боротьбі повинна бути досить обмеженою – як на Заході.
Зі свого боку, проголошуючи національні пріоритети, члени чи „Свободи”, чи Руху, чи „Батьківщини” – повинні передусім захищати права підприємців, взагалі українських гро-мадян на священне право власності. Та пам’ятати, ЧИМ закінчується право власності у тій самій Росії, яку так наполегливо наслідує партія регіонів.
Досить згадати того ж Ходорковського, з яким розправилися НЕ за приватизацію до-ходів – а за протистояння Путіну. Можна пригадати долю Віри Трифонової – яку закату-вали у СІЗО, Сергія Магнітського, якого закатували у тому ж СІЗО.
Низька здатність росіян до акцій солідарності призвела до того, що, як пише Юлія Ла-тиніна, майже усе, корисне для життя людини, виробляється за кордоном – бо вітчизняний малий та середній бізнес в Росії – придушений.
Ставки російської корупційної ренти за право жити „спокійно” виявилися зависокими.
Останнє: Зараз не на часі ділитися також на україномовних та російськомовних. Нічого лукавити – усі добре розуміють мову один одного. Усі суперечки точаться навколо ІНШОГО питання:
- захистити національну незалежність та цілісність України
- розколоти Україну з наступним включення частини України до РФ
- розчинити усю Україну в складі Російської імперії.
Ясно ось що:
- нинішня влада відкрила „ящик Пандори” не передбачуваних наслідків наступу на украї-нське в Україні
- патріотичні сили не мають НІКОГО за своїми плечима – відступати нікуди

М. Саакашвілі. Політична самотність справжнього союзника України

М. Саакашвілі. Політична самотність справжнього союзника України

- влада Януковича має підтримку путінської Росії за байдужим спогляданням решти світу.
- влада нас випробовує нас на вошивість рабів
- ми повинні випробувати владу на здатність відступати під тиском українських патріотів.
На нічого (після Ющенка) втрачати і відступати нікуди – майже уся сила держапарату працює проти нас.
Але хто сказав, що українська держава здатна зайти так далеко у справі САМОЗНИЩЕННЯ?
Нагадаємо ще одну проблему: життя тушок має бити НЕСТЕРПНИМ. Якщо депутати від НУНС та БЮТ не хочуть брати участь у протестних акціях – вони повинні бути виключе-ні зі складу фракцій.
Інакше НУНС та БЮТ у депутатському корпусі просто розсиплеться.



8 Ответов to “Влада Януковича випробовує нас на вошивість рабів”

  1. sane Says:

    “М. Саакашвілі. Політична самотність справжнього союзника України”

    Я тоже считаю его нашим союзником, но никак не могу объяснить себе один его поступок, когда в прошлом году он приехал подсобить своему вонючему куму-лузеру сорвать переговоры Тимошенко с Путиным.

  2. SergiyS Says:

    ДОПРОС ВЕНКА ЯНУКОВИЧА!
    http://www.youtube.com/watch?v=Zyav-KvURxY&feature=player_embedded

  3. Net Says:

    Господи, демократы вы хреновы, вы уже столько глупостей натворили до и во время выборов. Это по вашей милости не победила Юля. Вы все не могли переступить свои амбиции. Каждый из вас(Гриценко, Яценюк, Тягнибок, Ющенко - предательская шкура)считал себя достойным президентского кресла, вы не смогли объединиться во время выборов в пользу ЮВТ, хотя у нее рейтинг был выше, чем у всех вас вместе взятых.
    Вы не считаете себя тушками? Не вы ли первыми сдали национальные интересы? Не вы ли призывали голосовать против всех (что означало против ЮВТ)? Просрали выборы.
    Сколько каждому из вас заплатили? Или наобещали портфели?
    И когда вас эти долбики кинули, вы схаменулися.
    Ах, що ж тепер робити?
    Пока вы не переоцените ситуацию, и не переступите через свои амбиции - ничего не получится.
    Сегодня нужно объединяться - завтра может быть поздно.
    Вас жизнь совсем ничему не учит. Каждый продолжает о себе думать как о каком-то уникуме.
    А Ющенко нельзя вообще допускать к политике. Вот уж кто первый продался - так это он. Его диагноз -шизофрения.
    Шизофрения – это душевное расстройство, тип психического заболевания, при котором человек не может отличить реальность от воображения. Время от времени люди с психическими расстройствами теряют связь с реальностью. Мир может выглядеть как беспорядочная смесь путаных мыслей, образов и звуков. Поведение людей больных шизофренией может быть очень странным и даже шокирующим.
    Разве это не о нем?
    Только почему должны страдать от этого нормальные люди?

  4. lvua Says:

    пановеве, питання і до сходу і до “соборного від Дону до сяну заходу” вам треба тягнибока-вітренка,чи добкіна,литвина,костенко.і прочіх??? ще є дві політеси-Ганя герман та Інна германовна..
    Юлю не чіпаємо,бо маємо симпатії)))
    Хто то вигадав що галичани мають якісь симпатії до козаків?Я п”евен що мої пращури галичани -боронили Львів від диких козаків “Хмеля”

  5. lvua Says:

    трохи продовження)) - ви кажете ,що поділити Україну- це проекк ворогів, ви слухаєте нафталінові гасла про “соборність” але ж зважте на те, що еуропейська Бельгія має бажання

  6. lvua Says:

    визначитися на валонів і фламанців?,В нас це не вийде легко ,але очевидно-мус відділитися від Донбаской України” нам прийдеться.
    Хто бува на тих теренах той може побачити прірву між нашими ментальностями.. (ми їм зможемо допомогти,коли троха)розбагатіїмо,і в нас буде час і наснага на месіанство

  7. Ш-ко Says:

    2 lvua
    Підтримую Вас!

  8. Olena Says:

    lvua
    Підтримую Вас! Абсолютно!
    Я бачу в цьому теж єдиний шлях.
    Тільки порівнявши Північну та Південну Корею можна переконатися: чий шлях був правильним.
    Якщо саме населення БАЖАЄ бути рабами - то що може зробити інша половина?
    Якщо вони живуть у феодалізмі і НЕ ЗНАЮТЬ, не бачать нічого іншого?
    Селяни тремтять перед своїми феодалами та не хочуть працювати на себе, навіть якщо пропонуєш хороші гроші за плоди їхньої роботи. Що можна придумати? тільки їхати звідси, або ділитися. Щось такі думки все частіше.

Оставить комментарий