точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Чем опасна диктатура Януковича?

Как шло сползание к диктатуре Януковича... Тем, что она никак не похожа на обычную левую или правую партию, которая сменяет на выборах другую партию с противоположным знаком. На Западе после войны спокойно допускали коммунистов к выборам - и те проходили в парламент, даже становились мэрами городов и целых областей.
Но НИКОГДА коммунистов не допускали в
- правительство
- в руководство силовыми структурами
- в пароламент в качестве ведущей парламентской партии, формирующей правительство.
В Украине поставили уникальный исторический эксперимент - к власти привели даже не какое-то идеологическое течение, даже фашистское - а просто неприкрыто хулиганское, бандитское. Украина позволила человеку из украинского Палермо - Енакиева, придти к президентской власти.
Что дальше?
Вы пробовали играть в карты с уличными хулиганами, как честно они играют - или нет?
Выборов пока не будет ни в парламент, ни в местные органы власти - пока не будут введены ИХ правила игры.
А пока: задействуют лже патриоты типа Хмары и Забужко для дискредитации бесспорного лидера нашей оппозиции - Юлии

"Достиг я высшей власти...". Что теперь делать?

"Достиг я высшей власти...". Что теперь делать?

Тимошенко.
У нас нет чётко определённой ОДНОЙ идеологии наподобие коммунистической или нацистской.
Но тем не менее на повестке дня - не идеологические дискуссии - а политическая борьба за устранение от власти (или сильное ограничение) власти президента Януковича. Должны быть какие-то бесспорные вещи, которые не обсуждаем:
- НЕ должно быть никакого сотрудничества с этой властью, не делать НИЧЕГО, что подкрепило бы их незаслуженный авторитет
- НИКАКОГО сотрудничества с Виктором Ющенко - который воплотил в себе худшие черты нашего национального движения.
- разоблачение в СМИ попытки наших “корифеев культуры” как-то сотрудничать с Януковичем - какой-нибудь Забужко, Андруховичем, Капрановыми, Сверстюком…
Культура ВСЕГДА начинается с чёткого уяснения, что НЕ ЕСТЬ культура - ачто только её имитация.
То же самое с демократией и национальными интересами. На ближайших выборах любого уровня
- обеспечить максимальную явку избирателей
- никакого голосования “против всех”
- полный контроль над подсчётом и результатов выборов.
Янукович и компания - наследники Сталина и Путина. Нам нужно всячески эту историческую “пуповину” с Московй разрывать.
Янукович НЕ получил большинство голосов и он - нелегитимный президент. Значит - скоро, очень скоро нам придётся защищать наше национальное достояние и национальное достоинство.
Демократическими выборами на местах мы должны уменьшать, ограничивать власть Януковича и не давать ему становиться Кучмой-2
Цели - просты и ясны:
- пока апатия и оцепенение - вести разъяснительную работу
- когда общественное сознание пробудится - начать открытую борьбу с режимом. У уголовной диктатуры есть свои ахиллесовы пяты - будем находить их и отбирать шаг за шагом власть из рук антиукраинского политического режима



10 Ответов to “Чем опасна диктатура Януковича?”

  1. faber Says:

    http://www.ng.ru/printed/237578
    Михаил Ходорковский: “Узаконенное” насилие

    Судебно-полицейский конвейер ежегодно пожирает достоинство и судьбы сотен тысяч наших сограждан. Попавших в тюрьмы, лишившихся родных и близких или «просто» потерявших свое имущество. Сюда же относятся судьбы действительных потерпевших, невыгодных Системе. Тот, кто попал в жернова, без потерь оттуда не выберется. Конвейер парализует страхом, уничтожает жизненную активность миллионов.

  2. Ш-ко Says:

    Якщо створимо Український фронт, вони вже нічого не зможуть зробити, а ми будемо невідхильно знищувати їхній узурпаторський режим крок за кроком.
    Не буде в нас Фронту - не буде нічого. Точніше, буде Росія-2. А України - не буде.
    _________________________________________________________________
    Навіть якщо буде створений Український фронт, чи буде він здатний зпиняти януковичів (Орду) на ПІВДНІ ТА СХОДІ? Дуже-дуже сумнівно. Пропаганда скаже, що це - “бендЕри”, і натовп “простих русскіх людєй” буде ненавидити фронтовіків як особистих ворогів. Все просто та очевидно!
    Може, я помиляюся? Може, люди на півдні та сході незабаром втомяться від ординства? Я в це не вірю. Дива чекати - справа неосвічених, пасивних людей. Треба бути реалістами!
    __________________________________________________________________
    Отже, Український фронт = українська Солідарність, можливий тільки в центрі та на заході України.
    Я розумію, що відокремлення - це в деяких питаннях надзвичайно не проста річ. Насамперед - в улагодженні колізій при розподілі державних повноважень, посад, майна, боргів, силових структур тощо. Але, АЛЬТЕРНАТИВА - ВТРАТА ВСЬОГО!
    __________________________________________________________________
    Можливо, я же всім тут надоїв зі своїма закликами. Відгуків - тільки один був. Підтримуючий. Але, скажіть, що я повинен робити, якщо майже немає відгуків? Тримати свою позицію при собі? А навіщо вона тоді потрібна?
    Я так розумію: відсутність відгуків - це не ознака несприйняття. Тому, дозволяю собі продовжувати свої “презентації” з дозволу шановного форумного суспільства.

  3. Олеся Says:

    2Ш-ко!
    Мої коментарі були, мабуть, запізно. У статті “НУНС: Шумовой эффект…”
    Ваша пропозиція тут і мої думки там не взаємовиключають одне одне. Але я проти відокремлення. Бо Україну, на мій погляд, раз*єднувати не можна. Та й як на практиці Ви це відокремлення собі уявляєте?

  4. Олеся Says:

    У БЮТ є ще один важель: скласти 150 мандатів. Народний депутат від БЮТ Володимир Яворівський вчора сказав:

    “Завтра може бути відставка уряду й вони можуть мати 226 голосів. Тобто коаліції вони не мають згідно з чинним законодавством, але 226 є. Юлія Тимошенко після голосування в той же день складає з себе повноваження. І тоді залишається декілька варіантів.
    «Регіонали» все ж таки дотиснуть НУ-НС (залишилось 4-5 голосів), що є реальним. Не виключено, що вони можуть взяти депутатів «тушками»: будуть заявляти, що оскільки є 226 голосів на відставку уряду, тому є й більшість. Ну, й варіант дострокових виборів.
    В принципі БЮТ може скласти 150 мандатів, як вже це робилось раніше (треба буде зібрати «хвіст» списку, а це елементарно робиться на з’їзді), і піти на дострокові вибори.
    Якоюсь мірою нам це навіть вигідно. У Партії регіонів велику кількість голосів забере Тигіпко, щось у нас може забрати Ющенко, але це 3-3,5% не більше. Думаю, що за кілька днів можна вже знати, який варіант буде реалізовуватися.
    Мені особисто імпонує ідея дострокових виборів. Це те, що трошки б розчистило Україні шлях, збило б певну зухвалість Партії регіонів, оскільки вони б мали менше голосів в парламенті. З’явилася б можливість для нової конфігурації більшості, яка б могла вже бути більш природною”.

    І іще не відомо, чи була б та конфігурація бажаною для ПР? І хто б у ній міг би очолити уряд?

  5. str Says:

    2 Ш-ко Давайте спочатку розберемося

    1. Український фронт - він буде. Але, коли йдуть на фронт добровільно, то хоча б розуміють, проти кого йде війна. Орда - узагальнююче поняття, бо вороги можуть бути різного роду та племені. Як бачу я, сьогодні до влади в Україні під прикриттям ОЗУ прийшли фірташі-коломойські з їх мільярдами та підтримкою таких же в усьому світі. Поясніть: немає офіційних результатів виборів, грубі та очевидні підробки результатів, а до нас у двері штовхаються ..поздоровляти. Якби ж тільки жириновські, а то обами та меркелі. Це ж яка сила потрібна, щоб їх підштовхнути!
    2. Про відторгненяя зони ОЗУ. Чи не станеться так, що в одній частині будуть прапори х Куркою-табака, а в іншій - із зіркою Давида?
    Відповіді - незабаром. Доведенням моїх побоювань стане Яценюк на чолі Уряду - козачок Фірташа. Як там говорив п.Ратушняк? Інший уже керує справами.. Вибачте, хотів написати ..Президента.

  6. Павел Says:

    Панове, пізно вже складати мандати, ділити країну.
    Нас схоже такі як Ющенко, Хмара, Костенко, Матвієнко, Григорій Омельченко, депутати єдиного центру, Забужко вже продали всіх цілком.
    Тепер не відділешся. У них уже всі прокурори, силові структури. Тепер можна про такі умовності як закон та конституція взагалі забути.
    Країна переходить в приватну властність.
    Так у свій час німецькі олігархи підтримали Гітлера. Зараз теж західні олігархи разом з нашими поставили на Януковича, адже Тимошенко не віддавала задарма чорноморський шельф та нашу землю. Тому їх вірний слуга Ющенко так старанно передавав владу Віктору Федоровичу.
    Залишається лише надіятись на чудо.
    Надіятись, що це чудо - Віктор Федорович, стане нормальною людиною і не віддасть на розграблення всю країну, що, на жаль, вже й починається.

  7. Ш-ко Says:

    2 str
    Коли я пишу “Український фронт”, я під цим розумію не так участь у війні, як об”єднанні всіх українських (на відміну від псевдоукраїнських=ординських) політичних сил. Це - об”єднання за кількима програмними принципами і без доминування однієї сили.
    Мені дуже приємно чути від Вас слова впевненісті в тому, що Фронт буде. Тільки я не порозумів Вашіх сумнівів. Які фірташі? А зфрка Давида - це взагалі не зрозуміло. Ви маєте на увазі євреїв? Євреї, які намагаються панувати в Україні? Щось це не очікуванно мені від Вас чути. Якщо є факти, ми всі повинні їх знати! Про все потрібно казати гучно та прямо. А інакше, на превеликий жаль, мені згадується Орда з її постійними натяками на єврейські заколоти. Натяки, за школою Орди, передаються персонально із вуст у вуста. Надійний метод потрібних чуток.
    _________________________________________________________________
    Нас завтра Орда буде катувати, тому, ми не маємо права на втрату часу на зірки Давида, НЛО, нечисту силу та сніжних людей.
    Після всього, що нам звісно про Орду, я не розумію, що Вам ще потрібно визнати?
    До речі, Орда - це Росія. Точніше - гебня, як в оточенні путінських простонародних холуів, так і у хімічно чистому варіанті - вбивці, діверсанти та пропагандони-маніпулятори.

  8. Ш-ко Says:

    2 Павел
    Вєрной дорогой ідьотє, таваріщь. Путінской дорогой. 1:1. Точно таку дурницю вселили тупим ординцям. Мов, єдина надія на Путіна.
    Там на бандюка надія, а Ви пропонуєте надію на Зека. Дякую, таваріщь!
    Ховайтеся, вішайте собі у кутку іконку таваріща Януковича (він ще не святий, як Путін?), та буркочить йому свої молітви. Може, особисто Вас не вб”ють, а Вашу жінку не зґвалтують? Бо ікона вошдя у кутку є - свій кадр.
    Успіхів Вам, таваріщь, у захисту себе, улюбленого та переляканого! Ховайтеся вже зараз.

  9. Ш-ко Says:

    Там на ГЕБНЮКА надія, а Ви пропонуєте надію на Зека.

  10. Ш-ко Says:

    2 Павел
    Як Вам штірліц в будьонівці та з парашутом, який заблукав на Александер-плац?
    Подібне враження від Вашого коменту. Українці себе не звуть “Павел”. А ті, що гордо тримаються ознак московитства (а як же ж - раби Вєлікай Імпєрії!), не припускаються до української.

    Прокол вийшов, таваріщ Павел?))
    “нікагда іщо нє бил штірліц так блізок к провалу…”

Оставить комментарий