точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Юлія Тимошенко: протистояти Януковичу може лише чітка і консолідована робота

Лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко закликає національні еліти та громадськість до об’єднання для координації спільних дій, спрямованих проти антиукраїнських кроків влади Януковича.

“Без будь-якого лідерства, без будь-яких визначень - хто там перший, хто там другий - усі на рівних сьогодні мусять захистити Україну в ці важкі часи, які прийшли після президентських виборів”, - заявила Юлія Тимошенко сьогодні після презентації Національного Комітету захисту України, до складу якого увійшли відомі громадські діячі та письменники.

“Я впевнена, що нам разом під силу створити команду без будь-якого лідерства - силою авторитету, силою любові до України об’єднати всі політичні сили в цей тяжкий, надзвичайно небезпечний для України час. Авторитет і значення людей, які сьогодні зібралися тут, - все це дає нам надію”, - підкреслила Юлія Тимошенко.

Лідер опозиції вітає створення Національного Комітету захисту України, який боронитиме українські інтереси. “І те, що сьогодні політики почули такий заклик, я переконана, що вони на нього відреагують”, - зазначила вона.

“Протистояти нинішній владі може лише чітка, консолідована і організована робота”, - підсумувала Юлія Тимошенко.

Як відомо, раніше лідер об’єднаної демократичної опозиції закликала лідерів опозиційних партій і рухів спільно шукати шляхи взаємодії задля захисту держави від нищівної дії політики команди Віктора Януковича. “Моя пропозиція, яка зараз звучить публічно, вона дуже чітка: всі сідаємо за круглий стіл, де немає лідерів, немає головуючих, де є люди, які зібралися, щоб координувати свої дії”, - заявила Юлія Тимошенко 1 травня в інтерв’ю 5 каналу.

Повідомити про помилку на цій сторінці
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, будь-ласка, відправте цю форму. Дякуємо за співпрацю!

Повідомлення:

Ваше повідомлення успішно відправлене.



Оставить комментарий