точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Юлія Тимошенко: усунути Януковича, поки він не ліквідував Україну

Коментар лідера об’єднаної демократичної опозиції Юлії Тимошенко щодо можливого об’єднання «Нафтогазу України» і «Газпрому»:

- Пропозицію об’єднати «Газпром» та «Нафтогаз», яка пролунала на зустрічі прем’єр-міністрів України та Росії, можна було б розглядати як жарт, якби на наших очах щоденно не здійснювався масштабний план ліквідації незалежної держави Україна.

Почали з Криму. Сьогодні оголосили про створення так званих спільних підприємств на базі ключових, життєво важливих стратегічних об’єктів державної власності. Українсько-російські СП із Нафтогазом, Енергоатомом, Турбоатомом, Укртелекомом, Укрзалізницею, авіапромом – це не об’єднання зусиль на партнерських засадах, а повне поглинання Росією України. Наш, український, пакет в такому «СП» буде навіть не мінорітарним, наша власність буде попросту розчинена в безкрайніх просторах Росії.

17 травня під час візиту до Києва Президента Росії все це буде, очевидно, підписано в якості договорів. Однак рішення, побудовані на безхребетності партнерів по переговорах, не створять тієї міцної та стабільної основи, на якій мають ґрунтуватися стосунки України та Росії.

Я розумію, що з пластилінового Януковича можна ліпити все що завгодно, тут творчість нічим не обмежена, його діагноз очевидний, це – деменція. Однак «януковичі» приходять та відходять, Україна ж, її інтереси, народ – назавжди.

Сьогодні ми як нація проходимо іспит. Від того, чи зможемо ми протистояти поглинанню України, залежить, чи матимемо ми свій куточок для життя на цій землі.

Часу обмаль, діяти треба негайно. Тільки всенародний опір може це спинити.

Слід створити координаційний орган - Комітет захисту України. Розробити дієвий план усунення Януковича від влади. Наступну масштабну акцію протесту провести 11 травня, о 10-00 під, стінами Верховної Ради.

Кількість людей, яка прийде й готова буде боротися, і є критерієм нашої готовності як нації захистити свою державу.



Оставить комментарий