точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Команда Януковича використовує технологію “автобусного голосування”

В Луганській області команда Віктора Януковича спільно з місцевою владою організували масове підвезення людей на автобусах на виборчі дільниці для голосування.

“Це усне розпорядження заступника голови Антрациту Олександра Ларіна. Він зобов’язав всі АТП виділити автобуси для підвезення нібито виборців похилого віку, а також задіяти для цієї мети всі автобуси, призначені для перевезення школярів. Але перевозять чоловіків міцної статури”, - заявив керівник антрацитівського виборчого штабу БЮТ у Луганській області Ігор Курочка.

Технологія “автобусного голосування” також була зафіксована в Каменобродському районі Луганської області. За словами голови Каменобродської партійної організації ВО “Батьківщина” Вікторії Івченко, о 9:25 група людей, яка проголосувала у виборчій дільниці №80 106 округу, сіла в маршрут №151, який від’їхав від дільниці.

Відомо також, що до дільниці №73 того ж округу, автобуси з логотипом Партії регіонів привезли групу людей для голосування.

В Луганському виборчому штабі впевнені – така технологія використовується для організації голосування одних і тих же виборців на кількох дільницях з метою фальсифікації результатів виборів.



Оставить комментарий