точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Кабмін надав житло родинам Севастополя

Власники 53 нових квартир у Севастополі одержали ключі від свого житла у багатоквартирному будинку завдяки зусиллям Кабінету Міністрів.

“Сім’ї, які в’їжджають в цей 116-квартирний будинок, не в’їхали б, якщо б уряд не заплатив 20 млн. гривень і не придбав квартири”, - сказала Міністр праці і соціальної політики Людмила Денісова.

Міністр пояснила, що житло надається громадянам у відповідності до програми уряду по виходу з кризи в будівельній галузі. “У відповідності з тим договором, який уряд укладав з будівельними компаніями, мали добудувати будинки до 25 грудня 2009 року. Будівельники виконали свої зобов’язання, а уряд виконав свої “.

Як відомо, за дорученням Кабінету Міністрів заплановано придбати 5700 квартир площею 383,7 тис. кв. метрів вартістю 1,531 млрд. гривень Державною іпотечною установою для громадян, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов.

Як зазначала Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, “ми по всій країні робимо таку програму, добудовуємо житлові будинки, які, внаслідок кризи, у будівельників не було фінансових ресурсів добудувати, і купуємо квартири за державний кошт для того, щоб видати тим людям, які стоять у пільгових чергах”.

В 2010 році, зазначила вона, уряд продовжуватиме цю програму для того, щоб всі пільговики, які по 30-40 років стоять у чергах, були забезпечені житлом.



Оставить комментарий