точка духовной кристаллизации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Из любви к путинской России… Костя Бондаренко и «Левого берега»

bond_2sm_180x1801(Сайтокритика. Ответ на статью в «Левом береге» «Из России с любовью» )
Кость Бондаренко написал коротенький опус по приезде из Москвы. Суть кратка: мы настолько ничтожны, что в Москве НИКТО не интересуется Украиной.
Россия настолько сильная и процветающая страна, а Украина столь ничтожна – что в Москве нет дела до Украины на всех уровнях – от Кремля до простых москвичей.
Есть простые вопросы:
- отчего же российское ТВ не даёт нам покоя – каждый день стращая россиян бандеровскими кознями?
- кто тогда покупает книги об украинском Апокалипсисе в России?
- как понять зимнюю газовую войну Кремля против Украины под Новыцй Год? Тоже из «безразличия»?
Нет – Интернет-издание «Левый Берег» Костя Бондаренко и Сони Кошкиной хотят доказать, что власть Ющенко – Тимошенко довели страну до того, что нами перестал интересоваться мир, в том числе и Москва. Но сила ненависти к Украине хорошо проявилась в телеобращении президента Медведева.
Тоже «из безразличия»?
Есть очень простое объяснение: Кость Бондаренко и его служба работают в русле избирательной кампании Виктора Януковича. Вот станет Янукович президентом – и Москва нас вспомнит – и мир заговорит с нами с уважением…
Может ли Кость Бондаренко представить Януковича умелым дипломатом? Если Анне Герман надо не отходить от Лидера – чтобы тот чего не напутал в речи или тексте.
Не возражаем что Анна Герман – женщина образованная и грамотная – но ведь не она баллотируется в президенты?
В Москве, как и во всей России – политическая и деловая апатия. Не хотят рисковать ни жизнью, ни свободой, ни имуществом.
Так мы и не поняли – с кем же конкретно встречался в Москве Кость Бондаренко?
А как «с любовью» к Украине?



7 Ответов to “Из любви к путинской России… Костя Бондаренко и «Левого берега»”

  1. str Says:

    п.Станіславе,

    Іду на роботу, а із-за смітника цуцик вискакує і тявкає. Кісточку відслужує. Ну чого б я його оце згадував?

  2. Мефодий Says:

    “Тоже из «безразличия»?:
    Вояж в Украину делегации “Единой России” в гости к Януковучу
    всего несколько дней назад. При этом, как отмечал, “Единая Россия” не партия в общепринятом смысле, а одна из структур Кремля.

  3. Ш-ко Says:

    Від байдужості онук Молотова Ніконов (путінський боярін і рупор) сказав на засіданні “Валдайского клуба” (збору пукенських холуїв і агентів зі всього світу), що заради вирішення “украинского вопроса” РОССІЯ ПОЙДЬОТ НА ВСЬО. Аналогично - Павловський і подібні.
    _______________________________
    К. Бондаренко давно вже є ганебним неприхованим найманцєм маскви. Бойкот йому!

  4. Yuri_D Says:

    В жовтні 2001 К.Бондаренко в статті ““Повернення Рембо” (№ 155 львівського “Поступу”) назвав Бін Ладена національним героєм, теракт в Нью-Йорку - “справедливим актом покарання”, а позиція щодо США нічим не відрізнялася від жиріновщини або нашої Вітренко.
    До речі, цікаво, що пов’язує К.Бондаренка з Львом Горшеніним (здається російським юристом з системи МВД), іменем якого він назвав свій (віртуальний?) інститут?

  5. olena Says:

    Власне я тільки б пораділа, якби Росія збайдужіла до України. Залишили б нас, нарешті у спокої. Дали б спокійно розвиватися та вирішувати свої проблеми без втручання недоброзичливих сторонніх. Але ж і дитині ясно, що цього не буде. Нажаль.

  6. Ш-ко Says:

    2 Yuri_D
    ))) Все гармонійно до абсолюту: ненависники України є водночас ненависниками США і навпаки. І примітьте, що гебня на українських форумах завжди намагається викликати ненависть українців до Америці. Останній їхній пропагандо-хайтек - це мімікрія під амеріканців (англійців) агентів, які виказують вкрай вороже ставлення до України для вселення такого відчуття, що нібито Захід і окремо - США - ворожі до України. Взагалі гебня завжди всіляко намагається образити США і викликати відчуття, що, мов, контакти зі США псують національну гідність українців. Мов, ви - шістки у Америці)))
    Це - 1:1, як бандюки вчипляються в порядну людину, щоб відірвати її від природних зв”язків з іншими порядними людинами. Як у В.М. Шукшина в “Калінє красной”, пам”ятаєте? А Орда і є бандитське угрупування всесвітнього масштабу.
    ХОЧ РАЗ були ток шоу, на яких би розглядалися подібні проблеми? Сумніваюсь, бо ТБ, схоже, знаходиться в ординських брудних копитах (Орда обіймає своїма сатанінськими копитами).

  7. Ш-ко Says:

    Остання буква в рядку зникає (чи немає можливості доглянути в софт - п. С?)
    ______________________________
    “…ненависники України є водночас ненависниками США І(зникла вище літера) навпаки.”

Оставить комментарий