Точка духовной кристализации украинского общества

“Мир прост. Все сложности в голове”. Станислав Овчаренко

  • 

Ю. Тимошенко. Співпраця з МВФ - у центрі уваги уряду України

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що прийняття у Верховній Раді антикризових законопроектів забезпечить отримання Україною другого траншу кредиту Міжнародного Валютного Фонду. Про це глава уряду заявила сьогодні на брифінгу в Брюсселі.

“Співпраця з МВФ це один з найбільших пріоритетів нашого уряду. 31 березня парламент розгляне наступний антикризовий пакет, який забезпечить відновлення співпраці з МВФ”, - заявила вона. “Я переконана, що він буде успішно проголосований, і Україна отримає другий транш від МВФ”, - наголосила Юлія Тимошенко.

Прем’єр-міністр відзначила, що 31 березня Верховна Рада України розгляне черговий пакет антикризових заходів, які забезпечують програму співпраці України з МВФ, сприяють оздоровленню фінансового сектора України. Юлія Тимошенко висловила переконання, що такий антикризовий пакет буде успішно проголосований і „Україна отримає другий транш кредиту МВФ”.

При цьому глава уряду зазначила, що це процес відбувається у співпраці з Європейським Союзом та Європейською Комісією: „Ми цінуємо це партнерство і надалі будемо успішно його розвивати”.



Оставить комментарий