ТОП новость
Новости

Все новости

Сайтокритика

Обережно! Нова політтехнологія „Костенко, Матвієнко та Яценюк”

 

Станіслав Овчаренко

      Коли нічого сказати правдиво – починають грати у абстрактні поняття. Особливо при цьому полюбляють слова „стратегія”, „ідеологія”, „За Україну!” та ін.

      Проте вуха стирчать усюди: адже як би не камуфлювали свої наміри – з окопу таки доводиться вилазити та себе розкривати. Так свого часу дрібний хитрун Дмитро Видрін допікав Юлію Тимошенко щодо „стратегії розвитку України”. Костенко та Матвієнко часто говорять про „партію правого спрямування”, про так звану „правицю”

 



Станислав Овчаренко. Янукович родит революцию

Янукович делает то, что должен делать настоящий провокатор революции – нажимать на САМУЮ ОПАСНУЮ педаль: национальную. Буржуазно-демократическая революция в Украине начнётся как украинская национальная революция против россий-ского засилья, протии предательства Януковичем украинских национальных интересов. Даже фальсификация местных и других выборов – НА РУКУ украинской национальной революции, т.к. не оставляет почвы для национального согласия, компромисса.



Аида Боливар. Экзотизм в политике

"Українська правда"

Хотя эта статья замечателльного автора - в рубрике "Сайтокритика" - критиковать особо и нечего. Мне остаётся только позавидовать, что моё намерение написать кое-что подобное этот замечательный автор опередил. Не страдая лишним тщеславием, достаточнот просто перепечатать этот текст.

Вся страна пестрит агитацией улыбающегося пенсионера: "Строим новую Украину!" Ага. Парламент уже построили. Исполнительную вертикаль тоже. Суды, включительно с Конституционным Домом красных фонарей, заканчивают построение по команде "Смирно! Равнение на Енакиево!"

 



Станіслав Овчаренко. Щодо Вітренко. Підніжки у стані опозиції.

  На сайті „Дурдом” проголосили, що Вітренко хоче союзу з Тимошенко. Якщо вчита-тися – то виявиться, що Вітренко досить непевно про це говорить – а про Тимошенко на-віть і мови не йде. Але заголовок статті робить своє для тих, хто не звик вчитуватися у зміст прочитаного.



Соня Кошкіна – лейб-журналіст партії регіонів

Сайт „Левый берег» з самого початку позиціонував себе як орган саме біло-блакитних – адже недаремно їх керівник „Інституту Горшеніна” Кость Бондаренко є членом Громадсь-кої Ради при президентові Вікторі Я. 
Цей факт треба добре пам’ятати – навіть коли ми читаємо критичні статті про адмініс-трацію президента чи навіть самого Віктора Януковича. Адже підтримка курсу на здачу інтересів України співпадає з лінією саме цього сайту та його авторів, зокрема Соні Кошкіної.




1