ТОП новость
Новости

Все новости

Новости

Онищук: изменения в Конституцию запутали сроки полномочий



Забастовка перевозчиков в Тернополе ничего не изменит?



Пятиметровый астероид пролетит сегодня рядом с Землей



Эксперт: украинскому бизнесу сейчас лучше в России, чем дома



Офіційний курс валют на 9 лютого

 

Згідно з інформацією офіційного сайту Національного банку України, на 9 лютого Нацбанк встановив такий офіційний курс гривні до світових валют:

100 USD – 794.5000 (на 8 лютого – 794.5000)

100 EUR – 1083.3007 (на 8 лютого – 1076.7859)

10 RUR – 2.7158 (на 8 лютого – 2.7052)

 



Між Україною і Ізраїлем набуває чинності безвізовий режим

 

З 9 лютого набуває чинності підписана 21 липня 2010 року угода про безвізовий режим між Україною і Ізраїлем. Відтепер громадяни України й Ізраїлю зможуть відвідувати країни без віз на період, що не перевищує 90 днів, протягом 180 днів.

Ізраїльська влада розраховує, що такий крок збільшить у 2011 році кількість українських туристів на 40% - до 140 тисяч осіб - і принесе в економіку близько 100 мільйонів доларів. У Києві також вітають відміну візового режиму і теж сподіваються на збільшення потоку туристів і інвестицій.

На урочисте введення безвізового режиму прибудуть міністр туризму Ізраїлю Стас МІСЕЖНИКОВ і делегація Ізраїлю - представники ізраїльських державних органів, ділових кіл і туроператорів. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на брифінгу голова прес-служби МЗС України Олександр ДІКУСАРОВ.

Протягом 9-10 лютого С.МІСЕЖНИКОВ планує зустрітися з віце-прем`єр-міністром України Віктором ТИХОНОВИМ і міністром закордонних справ України Костянтином ГРИЩЕНКОМ.

 



Законопроект: ворожки мають видавати квитанції і відповідати за прогноз

 

У Румунії ворожки і провісники підлягатимуть штрафові або навіть тюремному ув’язненню - якщо їх прогнози не справдяться, повідомляє Радіо Свобода.

Відповідний законопроект перебуває на розгляді парламентаріїв. Документом, зокрема, передбачено, що ворожки повинні мати офіційний дозвіл на роботу і видавати клієнтам квитанції про оплату послуг.

 

 

Минулого тижня документ був схвалений верхньою палатою. А в січні в трудове законодавство були внесені зміни про оподаткування діяльності ворожок і провісників.



Королевская пугает Азарова кризисом неплатежей



Чорновил: у Януковича глубоко в уме сидит «синдром Герман»



Обама приказал Пентагону готовить план модернизации ядерного оружия




1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Далее