ТОП новость
Новости

Все новости

Всё будет Донбасс?

Підприємець спростовує обвинувачення у побитті слідчого

Зараз застососується прийом провокації - втягнути підприємця у розборки з силовиками, під час яких підприємець автоматично буде неправий. Ці методи застосовувала ще влада Кучми, яка обвинувачувала вагітну жінку у побитті міліціонера.



Юлія Тимошенко. Зраджена Помаранчева Революція

The Moscow Times

Гіркий досвід зради революції її учасниками та навіть керманичами (Ющенко і С) Юлія Тимошенко намагається передати тим, хто сам запозичив наш досвід. Очевидно, що там не йдеться про ісламський фундваменталізм...



Зустріч керівників підприємницьких організацій: „Ми не протистоїмо нікому – але боротися за себе та своїх близьких будемо до останнього”

Станіслав Овчаренко

Редакція „Свет и Тени” регулярно повідомляє про факти переслідувань з боку влади – особливо суспільно активних – та про факти успішної відсічі зухвалим діям силовиків та податківців, які теж більше схожі не на державних бухгалтерів, а на різновид силовиків (якщо не сказати гірше).



Акції підприємців: що було 1 лютого 2011 року?

У декілька містах України відбулися масові акції підприємців. Але мовчання ЗМІ (крім деяких) викликає враження, що їх не було, або вони були незначними. Це - початок страху перед владою з боку деяких журналістів. Проте країна повинна знати що відбувається в Україні. Трагедії також трвапляються не одночасно...



Юлія Тимошенко: Янукович краде шельф Чорного моря у народу і дарує його олігархам

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що в результаті підписання мирової угоди між урядом України та компанією "Vanco Prykerchenska" українських олігархів буде допущено до розробки родовищ Чорного моря, за що вони отримуватимуть значні прибутки в той час, як все податкове навантаження нестиме держава.




1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Далее