ТОП новость
Новости

Все новости

Экономика

Рімма Білоцерківська. Юридична хрестоматія: Наявність первинних документів бухгалтерського обліку для спрощенців не передбачено законодавством України.

Рімма Білоцерківська - активний член Асамблеї малого та середнього бізнесу, керівник групи "Правовий простір". Саме тому її зараз притягують до якихось давно вже закритих справ з метою взяти підписку про невиїзд. але така підписка чи арешт скоро стане ознакою усякої порядної людини...



Люди дела предлагают Верховной Раде диалог

Предприниматели уже создали региональную структуру Совета, состоящую из 24 областных представительств. В рамках Совета созданы тематические комитеты по юридическим вопросам, информационной политики, мониторинга и анализа законодательства, а также противодействия незаконному давлению власти на бизнес.



Що робити,т як прийшли з перевіркою від податкової інспекціх

З метою недопущення протиправних дій з боку посадових осіб контролюючих органів, рекомендуємо в процесі спілкування з особами, які прийшли на перевірку, застосовувати будь-які засоби відео- та звукозапису (мобільний телефон, відео- та фотокамеру, диктофон). Бажана присутність сторонніх свідків (споживачів, близьких людей, Ваших працівників, інших підприємців). Рекомендуємо, під час проведення перевірки, користуватися правовою допомогою адвоката.



Мнимое изобилие. Положительную динамику в экономике обеспечил внешний спрос на сырье и манипуляции с цифрами

«Главное»

 На Западе на три четверти торговля идёт между самими развитыми странами «золотого миллиарда». Или внутри страны. 

Украинские предприниматели, борясь за условия своего существования, получается, борются за демократию и государственную независимость своей страны.

 



До підприємців: Візьміть на озброення. Захист Рімми Білоцерківської

Тут - приклад самозахисту від сваволі нинішньої влади, яка не може нормально виконувати власні закони, тому сама ж їх порушує...




1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Далее