RSS
10.09.12

Станіслав Овчаренко

1. Сьогодні складається враження, що насиллю агентів диктатури Януковича не можна зарадити. Звідусіль чуємо, зокрема в Києві(!), як побили активістів опозиції, які агітували проти партії регіонів. Взагалі - це сором: регіонали не є домінуючою силою в Києві. Олег Тягнибок справедливо нагадав у Тернополі, що головна маса фальсифікаторів живуть не в райських містечках - а серед нас. і він навів приклад, як односельці почали морально тиснути на вчительку української мови(!) - члена виборчої комісії від "Русского единства"(!). І вона відмовилася працювати проти України.

Це - в маленькому містечку!

 

2. Ми вже писали про те, що наші мучителі живуть серед нас - як і Роман Карпов ("Молоді регіони") в Києві.

Але партія регіонів - не всесильна: вони не наважуються на МАСОВІ репресії як при комуністичному режимові та на вбивства.

Не через "гуманізм" (вони і слова такого не знають) - а через усвідомлення, що сил на ВСЮ Україну у них не вистачає.

 

3. Саме через це вони весь час ведуть розмову про автономію регіонів та про окремий статус російської мови. Бо відчувають, що рано чи пізно їм доведеться локалізуватися серед деморалізованого населення Півдня та Сходу України. 

Як аналогу Північної Кореї.

Тобто, у скрутну для них годину вони згодні обійтися меншою кількістю рабів, згодних терпіти їх владу.

 

4. Отже вони бачать межу своїх можливостей, ми - ще ні.

Саме через те, повторимо, що вони усвідомлюють, що НЕ МОЖУТЬ програти вибори - наше населення, яке надто повільно стає народом - ЩЕ НЕ усвідомлює, що на очах втрачається сама Українська держава та майбутнє наших дітей.

 

5. Саме через це Об'єднана Опозиція часто-густо не може перейти до більш рішучих дій, навіть усвідомлюючи їх необхідність.

Треба розуміти якійсь елементарні речі:

1). Політична Опозиція НЕ може більше того, на що зважується критична маса народу

2). Політична Опозиція НЕ може підняти народ, але може лише організувати подолати анархію серед тих, хто піднявся на боротьбу

3). Політична Опозиція може перемогти лише тоді - коли її виборці (ширше - український народ) зрозуміють, що після 28 жовтня або масово посадять опозицію - або існуючу владу. Без альтернатив. Потім візьмуться за населення...

4). Зараз немає альтернативи між насиллям та миром. Є альтернатива між насиллям та згвалтуванням. (Як Голодомор - приклад такого згвалтування).

5). Потрібні не лише спостерігачі на виборчих дільницях - але і охорона для таких спостерігачів.

6). Охорону таких виборчих дільниць можна опробувати на захисті дрібних підприємців та ринків. Треба централізувати керівництво такими групами охорони у рамках усієї України - як Хагана до створення Держави ізраїль. Потрібне при цьому політичне, ідеологічне мотивування та керівництво, щоб не скочуватися до партизанщини.  

7). Не можна думати, що диктатура "сама впаде". Не впаде. У 1917 році теж думали, що "більшовики більше двох-трьох місяців не втримаються...".

Ми знаємо, чим це закінчилося!

8). Тримати у думці, що регіонали хочуть не так пограбувати середній клас, підприємців - як знищити їх як клас - за більшовицькими зразками.   

 

6. Не можна сподіватися на нове створення Майдану-2. Це - подія раз на століття. Тепер ІНШІ форми спротиву. Тим більше - що Янукович - не Кучма. Той не завагається перед насиллям.

Але, повторимо: вибору між насиллям та миром - немає.

 

7. Нас цікавлять не ті люди, які "не вірять опозиції" - а ті, що вірять в себе, у власний здоровий глузд. Тобто працювати потрібно з тими, хто вже майже готовий йти з нами. На інших вже немає часу, за 50 днів не встигаємо.

 

8. Не втомимося вказувати на мнимих союзників та заплутувачів наших мізків. Останні перли: "ОО здала Донбас", наприклад. Або безкінечні дискусії про те, що "опозиція нічого не робить". 

Адже що вона мусить робити - роздавати пайки?

Чи розповідати про те, про шо відкрито говорити не слід?

Чи де сховали тих, кому загрожує тюремне ув'язнення?

 

9. Кандидати від ОО вже зробили щось, коли висунули себе від ОО - це зараз небезпечно само по собі. (Приклад Корнацького з Миколаївщини). Якщо Констянтин Матвієнко (хто він там - "політолог"?) щось говорить про недолугість опозиції - ясно, на чию користь працює. Так зараз і не дуже важливо - хто кращий, хто гірший з опозиційних кандидатів.

 

10. Головне - пам'ятаємо, що клони диктатури гірші за відвертих членів партії регіонів. Клони дуже добре мімікрують під опозицію. Навіть клоун Ляшко декому здається справжньою людиною...

Приклад зі світу природи: дивувася - як це птахи не помічають зозулині яйця серед своїх - адже ми, люди їх бачимо та розрізняємо!

Знайшов: в ультрафіолетовому спектрі вони усі здаються однаковими. Ми ультрафіолет не бачимо - тому бачимо різницю у спектрі "видимому". В природі та людському житті так часто буває...

Властивості особистості роблять людей у одному відношенні проникливими, у іншому - зовсім сліпими... (Випадок Королевської!)     

 

11. Дуже слушно веде свою студію інтернет-телдебачення Олександр Данилюк. Скоро запрацює і наш ресурс інтернет-телебачення.

Взагалі, диктатурі Януковича не вдасться ізолювіати Україну ні інформаційно, ні іншим чином.

Якщо при мінімумі спротиву регіонали не наважуються на цілковитий "Бєспредєл" - то скоро вони тим більше втратять можливість чинити безкарне насилля. Час працює ні на Путіна, ні на Януковича.

 

P.S. придивіться до цих "личок": Це - Роман Карпов з югенду Януковича, є також Максим Луцький (останнє фото). Ви щось думєте у них чесно виграти?

Для них вибори - спецоперація, бажано остання.                                     



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь