RSS
21.09.12

Сьогодні донька лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенія виступила на зустрічі лідерів Міжнародної організації демократів-центристів (CDI) у Римі (Італія).
 
Відразу після виступу Прем'єр-міністра Італії Маріо Монті Євгенія зачитала звернення до парламентів та лідерів демократичних країн, міжнародних організацій, які працюють для зміцнення свободи, та до всіх українців світу від Юлії Тимошенко.
 
У своєму зверненні колишній прем'єр-міністр закликала увесь демократичний світ та громадян нашої країни боротися з режимом Януковича, не чекаючи на результати парламентських виборів.
 "Я прошу демократичний світ підтримати позицію тих політиків, які закликають світ не обманювати себе, не чекати від української влади чесного проведення парламентських виборів. Ці вибори сфальсифіковані ще до свого початку!", - йдеться у зверненні.
 
"Треба негайно, до виборів ламати хребет диктатурі в Україні, поки сфальшовані вибори не дали їй безмежний контроль. Завтра, після парламентських виборів, буде запізно! Ще раз повторюю: буде запізно!", - наголосила Юлія Тимошенко.
 
Виступ Євгенії Тимошенко зустріли вісім прем'єр-міністрів світу, зокрема, Прем'єр-міністр Іспанії Маріано Рахой, Прем'єр-міністр Ірландії Енда Кенні, Прем'єр-міністр Греції Андоніс Самарас та Спікер Італійського парламенту Джанфранко Фіні, які висловили свою підтримку та солідарність з Юлією Тимошенко.
 
Як відомо, 21-22 вересня донька лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенія та заступник голови партії «Батьківщина» Григорій Немиря перебувають з робочим візитом у Римі (Італія).
 
У рамках візиту вони відвідають урочисте прийняття Президента Італії Джоржо Наполітано та урочисте прийняття Папи Римського Бенедикта XVI. Окрім того, планується низка зустрічей Євгенії Тимошенко та Григорія Немирі з вископосадовцями та провідними політиками Італії та інших країн.
 Міжнародна організація демократів центристів (CDI), яку було засновано у 1961 році, є впливовим світовим міжнародним об‘єднанням, до лав якого входять провідні демократичні центристські партії світу.


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь