RSS
07.07.12

С. Овчаренко

Як потрапити до парламенту від партії, від якої стає нестерпно навіть на Півдні та Сході? Як зробити так, щоб партія, яка втратила довіру, склала б абсолютну більшість?

Як фальсифікувати вибори так, щоб це виглядало пристойно? Як звести видатки на вибори (підкуп) до мінімуму? Як звести до мінімуму пряме насилля над кандидатами від Об'єднаної опозиції та виборцями - і одночасно написати "правильні" протоколи?

 

Така собі "квадратура кола" існуючої влади.

Поки що нагадаємо, що задіяні кадри

а) Понижувачі теми - Ляшко та Ющенко

б) відволікаючі від головної теми - Кличко та Королевська

в) брудні технології: Монтян, Матчук та інші.

 

Учора Ляшко на "Шустері" використав прийом типового провокатора: "вони усі однакові - їх усіх треба гнати сраною мітлою!". Особливо верещання від нього чулося, коли регіоналам нічим було крити. Козли-провокатори були в усі історичні часи. Анархісти відіграли роль козлів-провокаторів для більшовиків, за що їх згодом вдячні більшовики і постріляли. Так само і з есерами. які терором розхитували країну - щоб потім підготовити країну для захоплення більшовиками. Вдячні більшовики постріляли і есерів, як лівих, так і правих.

 

Королевська та Кличко - відволікають нашу увагу від того, що будь-які економічні чи громадські реформи НЕМОЖЛИВІ без усунення режиму Януковича. Який сам не піде. Останні ж роблять вигляд, що на ЇХ шляху їм ніщо не заважає. Дійсно - режим Януковича Королевській та Кличкові не заважає - бо вони є проектом саме президента Януковича по відволіканню суспільної уваги.

 

Тут звучав вереск Соні Кошкіної: "Не чіпайте мене - я ж ваш проект, забули?".

Ті її заспокоїли: "Заспокойся, Сонечко, не забули - повертайся додому, тебе тут любялть!"

Так що легко вирахувати штучні проекти - по тих, кого "любить" влада.

 

Саме тому партія регіонів буде рекрутувати кадри з тих, хто має репутацію "незалежного", "чесного" та навіть "антирегіонала" у царині критики Табачника чи Азарова, наприклад.

Так що треба розрізняти людей і муляжі людей.         

                 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Чомусь я не вірю, що Кличко є проектом Банкової. Йому пояснили західні радники, що не можно близко притулятися до клана Януковича ,бо втратиш всі надії на перспективного політика, тебе виключать з розрахунку поліітики Заходу. Я думаю, що він хоче заявити про себе, як незалежного політика, може ці амбіції неоправдані. Він в Україні має свій бізнес і не хоче, щоби бандити його придушили, як багатьох інших. Тому Кличко веде свю лінію. Це моя думка. А інші персонажі є однозначно проектами Банкової.

Как вы правильно пишите - Козли-провокатори були в усі історичні часи. Анархісти відіграли роль козлів-провокаторів для більшовиків, за що їх згодом вдячні більшовики і постріляли....

Дааа. Жил был дедушка Ленин. Нехороший был дед, глупый. Вместо того, что бы ссорится и стрелять всяких там кадетов, эсеров, анархистов и прочих меньшивиков, он, пока силенок было не много, он с ними сотрудничал. Была у него в голове дурная мысль, что пока власти нет, пока он, и вся эта братия есть не более чем мелочь пузатая, лучше друг друга не грызть на смерть. Лучше пусть каждая партия, со своими идеями, мыслями, форматами и методами борется с главным врагом. Да и опосля революции привлек, пригрел всяких там меньшивиков Кировых Сергей Миронычей и прочих предателей Каменевых да Зиновьевых. И все эти рыковы и бухарины работали на советскую власть, то бишь на дедушку.

100 лет спустя дурочка Юля, призывала всех - У нас один враг. Давайте осилим его, а уж потом будем грызть друг друга. Мы хоть разные, но нас объеденяет ... ну и тд. Но мудрые доны Яценюки, Гриценки, Юшенки и прочии, честные и принципиальные,  решили лучше рвать тетеньку Юлю, ну и за компанию друг друга. Результат? ну это вы знаете.

Вот у меня единственная непонятка. Ну загрызет БЮТ вместе с вами Кличко и Натаху до выборов. Всё. Только их кости белеют. Вы, что считаете, что потенциальные голоса их избирателей уйдут к БЮТ? Нет же. Ну хорошо, пусть не к ПР. Пусть к Литвину, Морозу, Симоненко, да мало ли. Вам легче? Неужели нет сил потерпеть несколько месяцев.

Ах, ах, ах, оппортунисты будут конкурентами на мажоритатке. Так договаривайтесь. Неужели лучший вариант - ты - сволочь, тушка, сука..., сгинь нечисть. И затем с невинными глазками ожидать, что с вами будет кто либо сотрудничать. Если не удается договориться на 100%, договаривайтесь на 80, на 50, на 30%%. Придете к власти, расстрелять Натуху всегда успеете, если уж так хочется.

ЗЫ. Как все таки мудры деятели от ПР. Столько неприятностей терпят, но держат мозги за решеткой. А без головы, хоть туша и большая, а толку... 

 

Неважливо, чи свідомо Кличко працює на Бнакову чи ні. В політиці важливіше - що на ділі насправді виходить. Тепер про історичні аналогії: режим Януковича - це різке наближення до радянщини із розгромом приватної власності та політув'язненими. Тому боротьба з режимом - НЕ може бути демократичною, я про це не раз писав. Зброю завжди вибирає супротивник. Він - консолідований, єдиний, озброєний, має підримку з путінської Росії. 
Тому рух опору ризикує у разі програшу саме свободою та життям. Фізичним. Саме тому усі гнилі гілки, які вдають з себе як опозиційні - потрібно відсікти - бо на кону власне життя та життя нашої української держави. Владі НІКУДИ відступати. Тому після виборчого балагану Україна буде вже зовсім іншою країною. В усякому разі.       

Неважливо, чи свідомо Кличко працює на Бнакову чи ні.

 

Станіславе, Ви мабудь шуткуєте, коли це стверджуєте. По-перше, нема фактів про те, що Кличко працює на Януковича. А якщо  якісь особливості дій Кличка, Банкова використовує на свою користь, то це зовсім не означає, що з приходом у парламент після виборів, більш ніж вирогідно Кличко буде мати золоту квоту, і тепер вести себе так ,щоби він не захотів ні за яких умов співпрацювати з Батьківщиною, це є неправильний шлях. І Тимошенко не вважає Віталія прибічником Януковича, вона тільки каже, що він помиляється, але вона досвідчений політик і розуміє, що без Кличка не буде коаліція ,не буде перемоги.

Я теж досвідчений журналіст та історик, але філософ за фахом. Мене навчили ДУМАТИ, логічно мислити - тримати у пам'яті факти та порівнювати їх. Я можу бути незгодним навіть з ЮВТ, незважаючи на приналежність до "Батьківщини" з 2001 року. Але зараз не час сперечатися З НЕЮ. Їй потрібна воля - ось і все. Кличко весь час дуже "виважує" свою підтримку Юлі - аби це не зашкодило його бізнесові. Може - і правильно. але дочогог тут ми? Завтра нас можуть так репресувати, що нічого виправити не можна буде. Ні, наш досвід не гірший, ніж у декого з партійного керівництва.      

Станіслав, свобода Юлії Тимошенко лежить на шляху перемоги демократичних сил. Кличко завжди був за те, щоби влада  звільнила Тимошенко. Я теж давно член партії Батьківщина і мені хотілося , щоби Удар ввійшов у ОО, У Кличко свої принципи, погляди, але він не помічений у підлих вчинках і неодноразово підкреслює, що після виборів він обєднається з Батьківщиною, створить з нею коаліцію. Це важливо, все решта не має принципового значення. Якщо не буде перемоги на виборах, то настане довгий період занепаду і деградації суспільства, країна дуже приблизиться до Росії, тоді свобода буде залежати від політичних процесів У СУСІДІВ ,як у 1991 році, коли прихід Ельціна і його політичної сили несподівано дали шанс Україні на незалежність. А тепер Україна дуже не самостійна, втратила велику долю свого суверенітету.

 

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь