RSS
06.08.12

Станіслав Овчаренко

1. Щойно дізналися, що президент Польщі не захотів бути посередником між Януковичем та Тимошенко. Навіть на прохання (чи доручення Євросоюзу).

Не дивина - сама Польща пережила загибель (фактично вбивство) під Смоленськом 95 (дев'яносто п'яти) відомих видатних поляків. І Комаровський з Туском заради дружби з Путіним "здали" земляків та дозволили мародерство загиблих в літаку.

Що їм якась Тимошенко з чужої країни? Адже вони, не жартуйте, "ліберали" - тобто прибічники свободи для себе самих коханих. Як Нємцов в Росії чи Пинзеник в Україні.

 

2. Але тепер про піну Януковича. Як ми і писали - ми не знатимемо напевно - хто саме йде від партії регіонів як такої? Ми не знаємо списку на одномандатних округах.

Але ми знаємо:

- це, як зрозуміло, "чесні" "незалежні" від маловідомих та малорейтингових партій, які вдають з себе "опозицію".

Ми вже писали, що не потрібно навіть паплюжити Об'єднану Опозицію - досить висувати списки ПАРАЛЕЛЬНО їй - щоб у виборців макітрилася голова від розмаїття маловідомих імен та прізвищ.

 

3. Декому влада навіть допомогла удаваними "переслідуваннями" - як, наприклад, Соні Кошкіній (цікаво - чи вона висуватиме себе? Але її "Лівий Берег", як ми і передбачали, продовжив лити бруд на ОО та співпрацювати з владою.

До таких "переслідуваних" належить Римма Білоцерківська (яку теж нас виборів полишили у спокої).

Цікаво - що несподівано для нас З регіоналом Петром Мельником фактично співпрацює... Ірина Геращенко! Адже "УДАР" Кличка, де Ірина Геращенко - співпрацює з партією регіонів - висуваючи паралельний список.

Таких прикладів - багато. Досить згадати моїх добрих знайомих Галину Кулик, Ірину Кас'ян та Туровську - які теж разом з Королевською створюють сум'яття у лавах опозиції та у мізках рядових виборців.

 

4. Щоб це все не здвалося надуманим - нагадаємо:

- немає плюразіму думок та дій: є ЗА диктатуру чи ПРОТИ диктатури

- борються не окремі особистості, а команди - тому поза Об'єднаною Опозицією ВСІ тим чи іншим чином співпрацюють з владою Януковича

- влада Януковича НЕ допустить мирної перемоги на виборах - вона ВЖЕ перетворює вибори у парламент на фарс народного волевиявлення. Це чисто військові дії на знищення опонентів - у тому числі і піни, тимчасових союзників диктатури

- влада краще знає - хто опозиція, а хто ні. Тому справжніх опозиціонерів саджають - інших (фактично пінозамилювачів) - удавано "лякають".

 

5. Треба готуватися не до цієї історичної декорації (виборів) - а до іншої, де потрібно

а) скинути диктатуру

б) усунути регіоналів від участі в політиці

в) провести тотальну люстрацію

г) створити умови для вільного підприємництва та вільного розвитку рядової української особистості.

У влади НЕМАЄ плюралізму думок! У війні зброю завжди обирає супротивник! 

 

6. Якщо сидиш у замкненій камері - то спочатку треба думати не про облаштуванні життя на волі - а як цю волю здобути. Але спочатку треба позбутися уявних "друзів" по опозиції...

Так і переможемо!                        



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь