RSS
05.04.12

Станіслав Овчаренко

Люди часто плутають "яскраві" події з "важливими". Зараз навіть звинувачення Юлії Тимошенко у вбивстві Євгена Щербаня не так важливе, як початок кримінального переслідування Олександра Турчинова. Отже - після Авакова наступним став Турчинов, який не має парламентської недоторканності. 

Влада розпочала переслідування по виборчому списку.

Хто наступний?

Що мусить робити сам Олександр Турчинов?

Ми вважаємо, ьщо виборів, як таких не буде, гратися у закон та правопорядок з владою Януковича не слід. Отже - Олександр Турчинов може виїхати за кордон - щоб не бути черговим політв'язнем. Можливо навіть вивезти за кордон його сім'ю. Бо режим обов'язково буде переслідувати як заручників сім'ї полів'язнів та політичних супротивників. Якщо Янукович перетворюється на Лукашенка, а часи Устима Кармелюка ще не настали - настав час політичної еміграції або підпілля.

Не треба себе дурити - легальні методи боротьби вичерпуються та втрачають сенс. Це тільки дехто вважає, що "нову країну" можна побудувати лише з "новою економікою" (Королевська) чи "місцевими органами самоврядування" (Римма Білоцерківська). Ні, зараз будуть запроваджувати уявну опозицію Віталія Кличка та мниму боротьбу з корупцією Соні Кошкіної та Костя Бондаренка.

Режим стає жорстокішим. Громадськість не розуміє, що "справа Турчинова" - це не рядова подія - а принципова. В той час, як керівництво УНА-УНСО та ющенківці ще будуть розмірковувати "винен чи не винен Турчинов..."

Ющенко вже готовий знову давати покази проти заступника Юлії Тимошенко.

Коли громадськість проковтне і цю подію - КОЖЕН З НАС опиниться у ситуації з Коршуновою та Оксаною Макар. Слабкість громадськості виявилася у тому, що мати Романа Ландика зажадала повернути гроші, отримані Коршуновою - які вони заплатили за власний переляк.

Виявилося, що марний...

Отже - те ж саме питання: ХТо зі списку опозиції буде наступним?           

  



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Цитата
  • Ш-ко

"Янукович перетворюється на Лукашенка, а часи Устима Кармелюка ще не настали"

Настрої в українському суспільстві такі, що Янукович не зможе перетворити Україну на "Бєлорусссію" попри його відчайдушні спроби. Навпаки, репресії проти лідерів Опору тільки допомагають пересічним громадянам побачити справжні політичні сили і відокреміти від опозиції гебістських підсадних качок. Людям все простіше бачити де правда і де  пропаганда.

Репресії тільки наближують часи нового У.Кармелюка.

Якби пан А.Турчинов емігрував якнайшвидше і створив мережі всебічної підтримки українського Опору міжнародною спільнотою, це був би найбільш ефективний шлях. Україні потрібне українське ТБ (інтернетне або сателітне) із закордонними студіями. Необхідні багаточисельні багатокоштовні речі, без яких неможливий справжній Опір. Фінансування Опору - одна з головних задач, і її простіше вирішувати за кордоном.
Треба працювати зі світовою спільнотою - інформувати її щодо справжнього стану в Україні, пояснювати деякі складні речі. Для цього нам необхідні представники, такі як пан А.Закаєв - представник Ічкєрії в Англії.

А мені здається, що ціль цієї справи більш масштабна. Фактично це схоже на план по знищенню партії. Усунули Тимошенко від керівництва «Батьківщиною». Почекали поки Яценюк став на чолі виборчого списку. Тепер треба прибрати від контролю над партією Турчинова. Партія опиниться в руках Яценюка. Швидко розпадеться. Тут у пригоді стане Наталка Королевська.

Он уже рапортують, що в Запоріжжі партійці «Батьківщини» перейшли під її крило. А коли партія ослабне зовсім,  Сєня повернеться до свого «Фронту змін» і стане головною «опозицією» до ПР. Хіба не про це весь час мріяли регіонали?

Цитата
  • Ш-ко

2 Допитлива

     Мене зацікавив Ваш пост, шановна пані Допитлива. Так само, як і попередні Ваші пости. Мріють, звісно.
     Припустимо, їхні плани відбуваються. Тоді що це за партія, якщо її можна знищити навалою на керівництво? В цьому випадку ми зробимо висновок, що потрібне щось інше. Тим паче, все одно назріла радикальна зміна тактики. Як в площині партбудівництва, так і в площині співвідношення публічних і непублічних форм.
     Наприклад, залучати інтернет та мережеву структуру для налагодження партійної демократії. Усунення ж партійної бюрократії, яка перешкоджає перетворенню партії на всенародну, давно на часі.

 

ЭТО- ЕЁ ХОРИЗМА (т.е КОКС) прошла так как держалась только на воле за счёт поставок КОКСА , а на зоне  у неё  кончился КОКС....и кончилась хоризма -введи в поисковик (( Сначала был Добкин и Кернес, а теперь и Тимошенко коксохимический премьер?)) очень интересно пишут о властительнице умов 10 млн украинцев!!

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь