RSS
30.03.12
gazetavv.com

 Партія «Батьківщина», як найбільш потужна опозиційна сила, повинна стати плацдармом для об'єднання всіх демократичних опозиційних сил.

 

Про це сказав сьогодні під час свого виступу на XI з'їзді партії Перший заступник Голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

 

За його словами, влада прагне знову переглянути діючий закон про вибори, "щоб створити передумови для тотальних фальсифікацій».

 

«Тому наше завдання - не тільки заблокувати можливість провести ревізію законодавства, а й об'єднати всі демократичні сили і поставити надійний бар'єр будь-яким спробам влади фальсифікувати волевиявлення народу», - зазначив Олександр Турчинов.

 

Крім того, політик сказав, що прийшов час завершувати погодження та консультації і переходити до створення єдиних виборчих штабів опозиції як у центрі, так і на місцях.

 

«Занадто дорого коштує нашому народу і нашій країні перебування цієї кримінального угруповання у владі. Ми не маємо права чекати, поки вони наїдяться і лопнуть. Тому ми зробимо те, чого вони найбільше бояться - ми об'єднаємося ", - підкреслив Турчинов.

 

«Ми об'єднаємо демократичні опозиційні сили і переможемо. Для того, щоб ніколи жоден диктатор не зміг відібрати в українського народу його гідність і свободу, його майбутнє і право на гідне життя », - сказав він.

 

«Як сказав наш лідер, політична зима скоро закінчиться, весна переможе, Україні переможе! До перемоги, друзі! Слава Україні! ", - Резюмував Олександр Турчинов.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь