RSS
21.12.11

Янукович: Впертість бика
Станіслав Овчаренко
Прес-конференція Віктора Януковича – впертість бика.
Нехай Україна залишиться в ізоляції від європейської спільноти, економіка зазнаватиме збитків – але Юля сидітиме. Нехай повна залежність від тимчасових диктаторів Росії – але Юля сидітиме!
Ніхто і ніщо не похитне Віктора Януковича.
Щойно він говорив про вдосконалення судової системи – вочевидь він мав на увазі здешевлення через спрощення самої судової процедури – підпорядкувавши керівництво судами керівникам СІЗО?

Незрозуміло – ЯК опозиція зупинить бика? Паперовими бюлетенями? Які можна надрпукукувати та додрукувати під охороною «Беркуту» чи підрозділів СБУ? Чи приватних охоронців? Як - без звільнення справжнього Лідера?

Що далі – підневільна праця у вузького владного кола – та охорона місць зосередження такої підневільної праці? Адже Податкова адміністрація вже цікавиться тими, хто хоче купити житло та має на це гроші?
Отже соціальний ідеал диктатури биків – злидні для населення, яке здригається від наближення людей у формі та без неї?

Учора був в Апеляційному суді – враження, що іноземним спостерігачам воля політв’язням важливіша ніж нашим співвітчизникам? Але в такому разі мені нецікаві долі жертв Голодомору: селяни почали розвивати власне господарство після 1921 року У ТОЙ САМИЙ ЧАС, коли розстрілювали в підвалах ГПУ їх ватажків збройних загонів! Інші – бачачи таке – не захотіли захищати селян та подалися у міста та за кордон.

Зараз історія повторюється: диктатура биків чавить свободи окремих вільних людей. Коли черга дійде до решти суспільства – захищати його буде нікому.

Можна, звичайно, вирішувати проблеми і доріг, і водогонів – але, якщо не захистити свободу людини – опинимося в соціальній каналізації. Сталінська диктатура теж народилася не одразу. Своїх Сталін став вбивати лише через 14 -15 років після отримання верховної влади.

Доля України залежить від нас самих. Найбільш сміливі та спостережливі найменше і постраждають. Більше усіх загинуть байдужі та недалекоглядні. Навіть Юлю визволимо. Але суспільство може і не вціліти...


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь