RSS
02.07.12

С. Овчаренко

1. Нещодавно відбулася прес-конференція дуже цікавої політичної публіки. Вони нагадували воскові фігури мерців. Політичних.

Вони зібралися в УНІАН, але, незважаючи на телевізійні картинки, їх захід не знайшов відгук в українському суспільстві. Ми звертаємо на це увагу тому, що це надто характерне явище для українського сьогодення.

Ось, наприклад - Павло Мовчан, колишній "бютівець" і театрально запитує: "Хто такий Кожем'якін? Я його не знаю!". Як не знає - адже сидів поруч у одній фракції! Але коли отримав гроші з рук Рибакова ("Тушки заради бабла") - так вже й втратив пам'ять?

Іван Заєць з УНП ремствує, що йому невідомі списки "Об'єднаної Опозиції"? А навіщо вони йому? Адже його колега по партії Юрій Костенко перед президентськими виборами 2010 року вийшли з коаліції, щоб підтримати Віктора Януковича проти Юлії Тимошенко! А інший колега по проводу УНП - Борис Кушнірук взагалі вважає, що Тимошенко та Луценко повинні сидіти згідно рішенню "суду" Януковича! Що ж вони хотіли?

"Наша Україна"? Але Ющенко та Огризко на суді давали свідчення проти Юлії Тимошенко. Віктор Ющенко все ще живе на державній дачі. Тимошенко - теж, але іншого гатунку...

Степан Хмара? Той, як і Мовчан, ставить у заслугу собі "захист української мови". Яка виливаеться лише у засудження Об'єднаної Опозиції.

Тобто - УНП та НУ разом з вільними стрільцями типу Степана Хмари вирішили об'єднатися... у своїй ненависті до Юлії Тимошенко та Об'єднаної Опозиції.

Вони розуміють, якщо нуль помножити на нуль - буде нуль. Тому ці мерці присікуються до живих.

На допомогу диктатурі - яку теж чекає така сама участь. Бо їх діяльність кричуще не співпадає з намаганням молодої національної держави стати на цивілізований демократичний шлях розвитку.

Тушки ж настільтки стали нестерпні - що їм вже просто немає місця не тільки на політичній, але й на культурній арені.

Випадок із Забужко чи Сонею Кошкіною доводить: моральна гнилизна в Україні стає нестерпною.

Але питання: що на спільній з мерцями прес-конференції робив Гнаткевич? Зрозуміло, що він захищав позиції Об'єднаної Опозиції.

Але навіщо ПОРУЧ?

 

2. До речі усім критикам України: в історії людства дуже часто важкий розвиток нової цивілізації здається "гниттям" "розпадом" "занепадом".

Але якось весь час забувають: Україна як держава - ДУЖЕ молода! Інші країни пройшли свій час за СТОЛІТТЯ! А від нас вимагають двохсотрічної зрілості.

Нетерпимість до тушок - симптом, що українське суспільство стає поступово зрілим. А Українська держава - беззаперечним фактом існування української нації.

Януковичу ми мусимо дякувати - він забезпечив нам стадію "героїчного розвитку". Всі визначилися - хто де знаходиться насправді.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь