RSS
27.09.11

Що показує Випробувальний стенд української опозиції? Тимошенко та інші
С.О.
1. Нагадаємо: регіонали перейшли межу, за якою – точка неповернення. Вони розуміють, що зараз відбувається ескалація напруги в суспільстві – їм немає куди подітися.
Крім, як посилити репресії.

2. Проте у посиленні репресій регіоналами є межа: відсутність підтримки з боку населення, особливо столиці. Києвом регіоналам оволодіти так і не вдалося. Це – головне.

3. Тому – уся надія, як і раніше – на розбрат всередині самої опозиції – особливо між Юлією Тимошенко та колишніми прибічниками Віктора Ющенка. Та прихованими прибічниками самого Віктора Федоровича Януковича з Української народної партії Юрія Костенка.

4. У владної коаліції (тепер вже лише у вузькому оточенні Віктора Януковича) є ще надія
- що левову частку опозиції від Юлії Тимошенко перебере на себе Арсеній Яценюк, розчиняючи її у квазіопозиційному болоті
- теплиться надія, що Наталія Королевська, нарешті, перебере на себе «Батьківщину», тим самим ослаблюючи та розколюючи БЮТ та партію «Батьківщину».

5. Проте не так сталося, як гадалося: «тушки» в БЮТ вклали лише третину складу фракції (які вже виключені з неї). Дві третини таки залишилися вірними своїм виборцям та своїй лідерці. Все, резерв зрадництва вичерпаний.

6. Тим більше, що протестні настрої в суспільстві, що наростають – примусили декого пожалкувати, що поквапилися вступити в коаліцію – тепер «не відмитися». Наталія Королевська, тим більше і не думала виходити з лав «Батьківщини». Її активність виявилася лише частиною її партійної роботи в підприємницькому середовищі.
Що посилює Юлію Тимошенко та БЮТ, а не послаблює їх.

7. В суспільстві наростає нетерпимість до «тушок» усіх рівнів – про що говорять гарячкові зусилля членів фракції НУНС виключити з власних лав своїх «тушок», які заплямовані підтримкою заходів партії регіонів. Тобто – не подальший відтік тушок у бік партії регіонів, а навпаки – у бік ув’язненої Юлії Тимошенко та її партії.

8. До речі – така нетерпимість до «тушок» і взагалі зрадництва на користь регіоналів вже дуже плямує будь-кого в українському суспільстві.
Приклад – відмова свідчити проти Юлії Тимошенко з боку чиновників та фахівців – навіть тих, хто працює у самого Януковича. Навіть суддя Кіреєв здригнувся: - не від хорошого життя він призначав двотижневу перерву у судових засіданнях.

9. Адже у закипаючому соціальному казані в умовах міліцейських та СБУушних репресій доля тушок може стати навіть небезпечною…

10. Лише «відморожені» тушки закликають зректися ЮВТ – чи то за мнимі злочини, чи то заради європейської інтеграції навіть за рахунок свободи Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.
Це, зокрема керівники УНП (особливо Борис Кушнірук). Це – керівник «Відсіч» Свистович (його дружина працює в Адміністрації Януковича) та його соратниця Катерина Качура. Або Степан Хмара чи Юрій Шухевич, на якому природа, за прислів’ям, добре відпочила.

11. Отже – чи можлива «єдність опозиційних сил»? Що показують дані «випробувального стенду» української опозиції?
Як відомо – у природі крихкість кристалу визначається наявністю сторонніх домішок у суцільному кристалі. Якщо такий засмічений кристал піддати випробуванням на усілякі режими – кристал розсиплеться. Тим більше, що ДВІЧІ таке випробування вже проводилося в 2005 та 2007 роках. Один «домішок» випав з кристалу (Віктор Ющенко) у бік основного опонента української незалежності та демократії. Інші – залишилися, особливо монстри з «Єдиного Центру» та УНП.
Можна також згадати і Владислава Каськіва.

12. Партія регіонів покладає надії на Арсенія Яценюка як Ющенка-2, вочевидь, небезпідставно.
Не хочеться полемізувати з шановним потерпілим від влади Юрієм Луценком – але щодо Арсенія Яценюка він глибоко помиляється…
Знаки уваги все ж відрізняються від самої уваги та турботи!

13. Неодноразово при сильній «вібрації» не витримував іспит на надійність також Анатолій Гриценко, який дуже хоче бути автором політичного проекту, але не має ні здібностей, ні ресурсів.
На відміну від Олександра Данилюка, який теж не має достатньо ресурсів та досвіду, але від природи має добрі природні лідерські здібності.
Але досвід та ресурси – це наживне…

14. Отже, факт ув’язнення Юлії Тимошенко та Юрія Луценка – дала суспільству надійну точку відліку – хто чого вартий. Як не сумно – але саме їх арешт дав нам надійну сітку координат для визначення – хто чого вартий, та хто де знаходиться.


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Цитата
  • Ш-ко

"факт ув’язнення Юлії Тимошенко та Юрія Луценка – дала суспільству надійну точку відліку – хто чого вартий. Як не сумно – але саме їх арешт дав нам надійну сітку координат для визначення – хто чого вартий, та хто де знаходиться."

Файно сказано.
Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь