RSS
27.05.12

С. Овчаренко

Я був безпосереднім свідком процесу в Печерському суді, де йшов суд над Юлією Тимошенко.

Свідчу: 1. МАЙЖЕ УСІ чиновники Кабміну Тимошенко та самого Януковича ухилялися давати свідчення проти Юлії Тимошенко. Повторюю - навіть ті, що працюють у самого Януковича. Але проти Юлії Тимошенко свідчили

Юрій Єхануров

Віктор Ющенко

Микола азаров, та

ВОЛОДИМИР ОГРИЗКО!

Тепер - увага: санкції проти влади Януковича Огризко трактує як санкції проти України та кожного українця. Тобто - пряма мета спрямувати ненависть до диктатора на лідера опозиції та саме її звинуватити у санкціях Заходу.

Нагадаємо: у свій час Віктор Ющенко наказав колишньому мінітстру закордонних справ Огризку через посольства за кордоном паплюжити прем'єр-міністра власної країни перед світовими лідерами та країнами. Тепер цю функцію переведення стрілок на Юлю він виконує вже у Януковича.

Тобто - Огризко НЕ Є належним до опозиції взагалі. Не є він і патріотом власної країни - бо паплюження власного прем'єра (тоді - коаліційного) уряду аж ніяк не не ліпило імідж нашої країни.

Тобто - Ющенко, Єхануров, огризко ПРОДОВЖУЮТЬ цькування політв'янів - не лише Юлії Тимошенко, але й Юрія Луценка. Ми не чули, щоб ці людці якось захищали інших політв'язнів.      

 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь