RSS
25.04.12

Окружний адміністративний суд Криму відхилив позов про скасування постанови Верховної Ради АРК про передачу 8,8 тис. га алуштинських угідь у користування організації мисливців «Кедр». Таке рішення оголосив суддя Юрій Латинін.

На засіданні були присутні представники позивача юрист Ольга Жерегіна, юрист ВР АРК Олександр Сидоренко, а також консультант главку правової політики Радміну Криму Віктор Зигарь і начальник відділу мисливського господарства Рескомлісу АРК Сергій Решідько, які виступають в суді, як представники третьої сторони. У процесі в ролі третьої сторони також брала участь громадська організація "Кедр", однак її представники не з'явилися.

На засіданні відразу відбувся розгляд справи по суті і дебати сторін. Обговорення проходило в дуже емоційній обстановці, між представниками сторін постійно виникали суперечки і суддям не раз доводилося робити зауваження і самим підвищувати голос.

Після дебатів судді віддалилися в дорадчу кімнату і через 15 хвилин було винесено рішення - відмовити в задоволенні позову. Чим аргументований такий висновок суддя Латинін не сказав.

Тим часом Кримська «Батьківщина» провела пікет під будівлею Окружного адміністративного суду.

Коментуючи рішення суду, голова Кримської республіканської партійної організації ВО «Батьківщина» Адрій Сенченко зазначив, що величезну територію на південному березі Криму фактично перетворили на приватну власність.

«У нас всю країну хочуть перетворити на приватну власність, а 45 млн. українців зробити рабами», - заявив нардеп.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь