RSS
27.04.12
lenta.ru

 Новий роман британської письменниці Джоан Роулінг під робочою назвою "Вільне місце", розрахований на дорослу аудиторію, вийде в Росії до кінця 2012 року. Про це, як повідомляє РИА Новости, розповіли у видавничій групі "Азбука-Аттікус".

Книга буде опублікована у видавництві "Іноземка", що входить в групу. За словами директора "Азбуки-Аттікус" Аркадія Вітрука, видавці намагатимуться звернути особливу увагу на якість перекладу твору.

 

У Великобританії вихід "Вільного місця" (The Casual Vacancy) призначений на 27 вересня 2012 року.

 

У новому романі Роулінг мова йде про вибори в вигаданому англійському містечку Пегфорд. Згідно з сюжетом, мер міста вмирає, і на його місце починають претендувати різні городяни. Благопристойні жителі міста в боротьбі за владу здійснюють жахливі вчинки.

 

Раніше у видавництві Little, Brown and Company, з яким письменниця уклала договір на вихід книги, заявили, що цей твір значною мірою відрізнятиметься від того, що раніше писала Джоан Роулінг. Автор пригодницьких книг про Гаррі Поттера є найбагатшою письменницею Великобританії - всього в світі було продано близько 450 мільйонів екземплярів семи творів про юного чарівника, які перевели на 74 мови.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь