RSS
31.07.11

Станіслав Овчаренко. Наталія та Юлія: Що відбувається в БЮТ? Якого кольору стоп-кран в літаку?
НІЧОГО не відбувається.
Якого кольору стоп-кран в літаку?
Якої форми ящик з коштовностями, що закопаний під Вашою хатою?
Юлія Латиніна добре класифікує новини, яких НЕМАЄ. Події – немає, а новина наче є. Першою ознакою новини, якої немає – відсутність конкретики. Тобто – цифр, фактів, осіб, місця та часу події.
Останнім часом ЗМІ, що належать владі або прихильникам влади розповсюдили інформацію, що Наталія Королевська намагається перехопити владу в партії «Батьківщина» з рук Юлії Тимошенко.
В той час, як Юлія Тимошенко переслідується владою – Наталія, виходить, вже намірилася «перехопити владу в партії».
«Звідкіля ноги ростуть?».
Тобто – при розгляді будь-якої інформації на достовірність в науці шукають першоджерело – тобто, хто автор та хто зацікавлений у поширенні такої інформації про розбрат в партії «Батьківщина».
Знаходимо: це - газета "Сегодня" Рината Ахметова та "Обозреватель" Бродського. Все ясно?
Ми добре знаємо, що нам, незалежній демократичній Україні протистоїть єдина диктатура партії регіонів на чолі з теж єдиним лідером – Віктором Януковичем. Яка хоче не європейського демократичного розвитку України – а олігархічний режим в знищеній Українській державі. Де демонтовані армія, технологічна промисловість, наука, малий та середній бізнес, освіта та медичне обслуговуясно? вання населення. Тобто – партія регіонів хоче поступово ДЕМОНТУВАТИ соціальні інститути української держави до примітивного експортного виробництва.
Для цього такій владі потрібно РОЗКОЛОТИ найбільшу опозиційну партію Юлії Тимошенко - протиставивши партію її власному лідерові.
Для цього Юлію Тимошенко втягнули у судовий процес – щоб скомпрометувати ЮВТ та вивести її з гри. Посилюється лемент у підвладних ЗМІ, що «нам потрібне нове покоління політиків та партій!», не маючи на увазі партію регіонів.
Роман Ландик та Вітя Янукович – це нове покоління політиків, чи яке?
Отже – партія регіонів вже не раз через свого клоуна Чечетова натякали Королевській, щоб вона почала колоти БЮТ, вступаючи у суперництво з ЮВТ.
Нам доводиться працювати як з Юлією Тимошенко, так і з Наталією Королевською. Тому ми можемо сказати, що Юлія Тимошенко переважно працює яке керівник партії, Наталія Корлолевська (одна з керівників «Батьківщини») – працює переважно в підприємницькому русі, де функціонує рух «Вперед!» саме як рух представників малого та середнього бізнесу. При цьому рухові працює також «Народна варта» - тобто рух самозахисту малого та середнього бізнесу.
Можемо сказати, що Наталія Королевська очолює одну з ланок підприємницького руху, яка навіть готова радикально боронити право на приватну власність.
Адже підприємці – най рішуча частина громадянського суспільства в Україні.
Як сто років тому най рішучою частиною суспільства був робітничий клас.
Якщо Наталія Королевська очолює такий важливий суспільний рух підприємців – то дуже не подобається регіоналам, бо лише додає авторитету як «Батьківщині», так і самій Юлії Тимошенко.
І та, і друга жінка ведуть ОДНУ опозиційну діяльність проти режиму Януковича – що не може подобатися Януковичу.
Ні для кого не є секретом, що депутати від БЮТ (Павловський, Волинець, Уколов, сама Королевська буквально ПРИКРИВАЛИ собою як під час Податкового Майдану, так і під час мітингу 25 травня. І під час Дня гніву Данилюка також!
Так що ніякого розбрату в «Батьківщині» немає – усі, хто мутив воду – вже давно пішли геть.
Подяка Януковичу, що відіграв роль «санітара лісу» - тепер ясніше – хто є хто.
Адже і Бродський теж здавався нормальною колись нормальною людиною…
Як писати про те, чого немає? А так: галас є – а події немає!
Я, як атеїст, розумію так: Бога немає – а церква є, жертви віри в Бога теж є…
Залишається лише співчувати та поважати навіть хибні почуття людей…
Так якого кольору стоп-кран в літаку?


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь