RSS
09.05.12
best-radio.com.ua

 Як відомо, сучасна голлівудська красуня Міла Куніс народилася в українському місті Чернівці, звідки її сім'я переїхала в США, коли Мілі було 8 років.

"Коли я вчилася в школі, то не раз бачила антисемітські написи. - Згадує актриса. - Одна з моїх подруг була в другому класі, коли одного разу повернулася додому вся в сльозах. Мама її запитала, що трапилося, і вона відповіла, що на спинці сидіння її парти була намальована свастика. я добре зрозуміла, що цій країні я, очевидно, не потрібна ".

Приїхавши в Америку, Міла зіткнулася з очікуваною проблемою - незнанням англійської. Перший рік в американській школі коштував дівчині величезної праці. "Я плакала кожен день. Я не розуміла цю культуру. Я не розуміла людей", - розповідає Куніс про свої переживання.

Зате тепер Міла відчуває себе в Штатах, як вдома:

"Повинна сказати, що я - дуже єврейська дівчинка. Перебуваючи в Нью-Йорку, я стаю супер-єврейкою. А в Лос-Анджелесі я відчуваю себе каліфорнійським серфером", - зізнається Куніс.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Вот ведь врушка!Да где только всякие двоечники эти свастики не малевали! Но никто не плакал,и, тем более не делал выводы в 8 лет о нужности или ненужности для страны

Цитата
  • Олег

Еврей который не пожалуется на ущимления - плохой еврей.

Как они задрали со своим антисемитизмом.

Миллионы людей жили бы и не думали, что эта барышня еврейка. И всем было бы пофиг. Но обязательно надо сернуть в сторону своей родины. А потом мы их еще и не любим.

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь