RSS
07.05.12
gazetavv.com

 У вихованні доньки Софії співачці Ані Лорак допомагають няні.

 

"Я, як працююча мама, зробила вибір на користь няні, - розповіла про виховання доньки співачка Ані Лорак. - Упевнена: у такому віці дитині потрібна кваліфікована допомога 24 години на добу. І провела кастинг. Спасибі подругам, які допомагали мені шукати. В тому числі хресної мами Софійки - Ірі Бережний. Саме вона порадила чудових нянечок, які зараз допомагають мені ".

"Як би не розривалося моє серце, коли я перший раз поїхала, залишивши Софійку вдома, знала, що з цими жінками доньці буде добре. Мені майже відразу після пологів з усіх боків почали надходити запрошення. І я зрозуміла, що дуже скучила за своїм глядачам . Тепер доводиться миритися з постійним неспокоєм - як там Софійка вдома, що вона робить, чи все з нею добре? - і з бажанням тут же її побачити, посміятися над тим, як вона смішно хмурить брівки, посміхається, лепече щось ", - говорить співачка.

 

"Я планую графік так, щоб не їхати від неї більше ніж на три доби. Щоб не пропустити ні перший зубок, ні перший крок, ні перше чітку пропозицію. До того ж я цілодобово на зв'язку. Навіть якщо виступаю, точно знаю, що вона в даний момент робить. Як поїла, коли заснула ", - розповідає Ані Лорак.

"Мурат обожнює свою принцесу! Носить її на руках, балує, співає пісеньки російською, турецькою, англійською, - говорить співачка. - А якщо приїжджає в гості дідусь - мій тато, вона ще й український освоює. Коли ми всі будинки, кожен звертається до Сонечці по-своєму, і вона всіх розуміє. Не перестаю дивуватися, як їй це вдається ".

 

"Десь у 5-6 місяців почала агукати і чітко вимовляти" мама ". А зараз в її лексиконі вже близько десяти слів. Коли ми збираємося з друзями і кожен ділиться своїм батьківським досвідом, часто виникає тема: як швидко зараз діти розвиваються. Софія, наприклад, росте дуже тямущою дівчинкою. Якщо я одягаю вечірнє плаття і якісь сережечкі, вона звертає на них увагу. і починає мене вивчати. Думаю, ошатною я подобаюся їй більше. Погляд у дочки виразний, усвідомлений, ніби вона вже доросла . Іноді навіть не по собі від того, що я намагаюся розмовляти з нею якось по-дитячому ", - говорить Ані Лорак.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь