RSS
19.07.12

Станіслав Овчаренко

Є дуже важливе питання: ЩО робити з лідерами опозиції Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком на з’їзді Об’єднаної Опозиції?

Є така мовчазна думка – «мовчки оминути їх – та поставити наступних – Турчинова та Яценюка».

Нічого не маємо проти Турчинова та Яценюка, якщо це згідно угоди про об’єднання.

Проте Турчинов та Яценюк НЕ МОЖУТЬ стояти першими у партійному списку. Це – законне місце саме Юлії Тимошенко та Юрія Луценка – і нікого більше.

 

Захід весь час нагадує українській владі – що без лідерів опозиції парламентські вибори будуть нелегітимними.

Навіть Об’єднана Опозиція про це мовчить!

Це неможливо за законом?

А де ми бачимо виконання закону в Україні? Є надія, що вибори з обрізаним владою списком будуть чесними і опозиціонери потраплять до верховної Ради?

Повторимо ще раз: Виборів не буде – влада їх зірве або перетворить на фарс. Якщо і це не вийде – все одно не піде – і скасує невигідні результати виборів.

Ще хтось думає інакше?

 

Що у цих умовах робити Об’єднаній опозиції?

Все залежить від того, ЧОГО САМЕ добивається ОО:

-  або перемогти диктатуру

- або провести хоч когось «із своїх» у Верховну Раду.

Незважаючи на схожість – це зовсім РІЗНІ завдання.

 

Якщо виконуємо перше завдання – то ставимо всупереч усьому лідерів опозиції у списки – та несемо їх у ЦВК. Якщо ЦВК не приймає – ми знатимемо – ХТО з цього ЦВК проти введення у списки лідерів опозиції, а хто – за.

Що – владі важко узгодити за законом звільнення та дозвіл балотуватися?

НАС це НЕ СТОСУЄТЬСЯ.

Ми знаємо – що ув’язнення лідерів опозиції було надуманим – тому знали як саджати – нехай визволяють як знають. Нехай у влади голова болить.

 

Справа у тому – що розпочавши процес відсторонення від виборів лідерів опозиції – влада Януковича НЕ зупиниться на цьому – а піде далі по списку ОО. «Чесні та неупереджені» журналісти знайдуть слова осуду для ув’язнених – особливо Найєм та Кошкіна з Лещенком…

Або якесь «Чесно» та САМ…

 

Нас це теж не стосується. Негідників вистачає завжди…

Треба розуміти – якщо відмотаємо ситуацію з лідерами – далі по списку не підуть!

Народ знатиме: Об’єднана Опозиція своїх не кидає – і буде боронити кожного, хто постраждає від диктатури Януковича.

Якщо Юлія Тимошенко та Юрій Луценко прийдуть до влади, вони вже знатимуть – ЩО робити з владою Януковича та ще з Ющенком…

 

Адже ми ВЖЕ ЗАРАЗ знаємо – як виглядатимуть вибори до Верховної Ради:

-  малюватимуть результати виборів

- «беркути» та «грифони» будуть захищати «художників».

 

Так що Об’єднаній Опозиції НЕМАЄ ЧОГО втрачати.

Технічні проекти перед виборами стрімко будуть втрачати вплив – голоси та сили розподілятимуться на два полюси – людьми Тимошенко та людьми Януковича.

 

Технічні проекти Кличко, Королевської та Ляшка об’єктивно працюватимуть на владу Януковича, розмиваючи електорат Об’єднаної Опозиції.

Народ це розуміє

 

Але можливий і такий варіант: Об’єднана Опозиція НЕ включає Юлію Тимошенко та Юрія Луценко – ганебно ЗДАЮЧИ їх на поталу режиму Януковича.

Народ буде знати – що опозиція погодилася з владою і грає за правилами влади – і не прийде на вибори або не захоче ризикувати собою: здали своїх лідерів – і їх здадуть у тяжкий час…

Адже опір диктатурі можливий – лише при яскравому вияві солідарності до кожного з нас.

Проте лакмусовим папірцем є саме тотальна підтримка лідерів – без яких Об’єднаної Опозиції взагалі б не було!

Так що – або жорстка боротьба – або зрада своїх лідерів і самої справи визволення України.

Третього не дано.

Треба не зважати на доводи влади про нелегкість визволення лідерів: вміли саджати – нехай зуміють і визволяти!

Уся Україна у клінчі – у кого міцніші нерви – той і виграє.              

 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Цитата
  • rness

Вроде много хороших слов, мыслей, но как всегда чувствуется, что автор обманывает себя. Даже если текст предназначен для внешнего использования, а внутри идут разговоры лругого уровня.
Ленін казав, що у політиці є лише дві реальні сили
а) сила держапарату
б) сила мільйонних мас народу, якому несила терпіти режим.
Неправда. Неправда и тогда и сегодня. Есть еще 3-я сила - оппозиция. Понятно автор (как и Ленин) объеденяет ее с миллионами (для солидности). Но это не более чем самомнение. Приписать к себе миллионы народа пытаются все: и власть, и каждое из 4-5 крыльев оппозиции. Есть сцена с актерами, народ - зритель. Кто больше понравился, тот и станет властью.
Теперь - ... Треба весь час повторювати собі і людям – виборів не буде – їх просто не дадуть провести... Так будьте честными. Скажите чего вы хотите. Вооруженного востания и свержения власти? А? Скажите, и преврашайтесь в Лимоновцев со своими 0.0000001% поддержки и уходите на работу организаторов карнавалов. А как же иначе. Своих штыков у вас нет, народ от вас шпрахнется, как от зачумленных, да и члены партии разбегутся. XXI - век. Европейская страна.
Мысль, которая пришла Наввальному и которая показалась дикой для всех, для правых, левых, коммунистов и фашистов, для просто пришибленных. Это величайшая провокация состояла в осознании и принятии двух понятий. Мы без участия масс - мелочь пузатая и ни с ружьями, ни демократически никогда не одолеем власть. Обидно, досадно но это факт. И второе - нам не надо сливаться в единое целое, нужно просто остановится на чуть-чуть грызть и рвать друг друга. А затем последовал призыв-провокация - ЛЮДИ, ГОЛОСУЙТЕ ЗА КОГО УГОДНО, ТОЛЬКО НЕ ЗА ПЖиВ. И второе, что следовало из первого - ЛЮДИ, ИДИТЕ В НАБЛЮДАТЕЛИ. Первый лозунг представлял угрозу единороссам и заставил их применять интенсивно методы фальсмфмкаций. А вот второй лозунг заставил массы увидить это воочию. Не прочитать, не услышать по радио/TV, от бешенных оппозиционеров. Увидеть своими глазами. А это совсем не то, что где то, как то, кого то там гнобят. Это меня власть не уважает, презирает, считает за быдло. Чего и добивался Навальный. В результате, пусть еще не большинство, но уже реальные миллионы ищут себе лидеров не среди представителей власти. Зрители вышли на сцену. Поддерживать Едро стало не модно, стыдно, об этом вслух не говорят.

Цитата
  • rness

На сцене в Украине, пока, прыгают смешные клоуны, говорят о серьезности момента, колотят друг друга на потеху зрителей и администрации. Заявляют, что именно он самый правильный и популярный, а остальные живы только потому, что приплачивает администрация. Народ со скукой смотрит. Карабас-барабас ждет окончания спектакля, что бы развесить клоунов на крючки. Просушится. Ему тоже скучно. Буратино и Мальвину, от которых могли быть проблемы, он уже давно запер,а эти клоуны и сами друг друга в стойле держать будут.

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь