RSS
27.05.12

 Станіслав Овчаренко

Попереду, під час виборів – жорстокі, навіть наджорстокі зіткнення влади та опозиції.

Тепер – про головне:

 

Якщо тиск влади на суспільство та на опозицію посилюється – то неодмінно від нас будуть відпадати сумнівні союзники.

До того ж влада Януковича створює чи підтримує паралельні «опозиційні» структури, які покликані «розмивати» щільний фронт опору диктатурі.

 

Їм навіть непотрібно передчасно ставати тушками – досить діяти паралельно справжній опозиції, яка об’єдналася у КОД.

Отже – ще раз: на сьогодні зрадою є сама по собі паралельна діяльність мнимої опозиції чи структур, які взялися контролювати не так відморозків Януковича, як саме опозицію.

 

Хто ці паралельні структури? Кажемо одразу: Кличко, Королевська та Ляшко.

Особливу увагу треба звернути на Віталія Кличко. Він назвав свою партію «Удар».

Якщо придивитися – то це дійсно:

Удар відволікаючий – по владі

Удар справжній – саме по опозиції.

Хтось йому та усім іншим нашептав, що Віталій має високий електоральний рейтинг – от і заходилася опозиція КОД’у танцювати навколо Кличко, не помічаючи, що тим самим САМА підвищує рейтинг мнимому союзнику. Якщо з Кличком ще розмовляють – виходить він ще в колі «порядних людей»…

 

Придивіться, як Кличко поводиться на політичній арені – як на рингу, вимотуючи справжнього супротивника – «дам – не дам, піду – не піду, приєднаюсь – не приєднаюсь» - і так далі.

Що у підсумку виходить?

 

КОД стоїть та чекає – що надумає «вибаглива наречена» (та чи справді наречена?) – і НІЧОГО не робить проти ініціатив Попова, висуванця Януковича.

Чекає на Кличка…

Кличко – «буде – не буде» йти на мера, але від цього тремтить уся об’єднана опозиція: приєднається – чи не приєднається?

 

Тобто – Попов має свободу маневру, а КОД заблокований хитаннями Кличка. Який ще невідомо – чи дійсно належить до лав опозиції.

Заяви Кличка про «приналежність – неприналежність» до опозиції нічого не варті.

Треба вже ЗАРАЗ КОД’у висувати свого кандидата, який може при певній розкрутці стати опонентом Януковичу та його висуванцю Попову.

 

Кого саме ?

Кажемо одразу: Олександру Кужель!

Вона не має власної впливової політичної сили. І вона чітко заявила, що підкоряється дисципліні комітету Опору Диктатурі. Тобто вона згодна висуватися лише за рішенням КОД’у.

 

Вона сама непевна, що це має сенс самовисуватися – але іншої харизматичної фігури в Києві немає.

Якщо КОД має – нехай озвучить – ми підтримаємо таку фігуру, у тому числі сама Кужель.

 

Ми якось забули, ДЛЯ ЧОГО ми мусимо перемогти в Києві вибори. Крім усіх соціальних наслідків – ми мусимо визнати, що спротив диктатурі краще розпочинати саме зі столиці. Усі революції відбуваються саме в столиці.

 

Ще: ми не забуваймо, що на цей рік головне завдання – перемогти на парламентських виборах чи в революції на хвилі парламентських виборів. «Свій» мер, своя мерія нам би дуже не завадила б.

 

Нам НЕ потрібне союзництво Кличка, воно шкідливе для нас. Як раніше було шкідливим «союзництво» Віктора Ющенка та Сергія Тигіпка.

 

Віталій Кличко – той самий проект «підсадної качки» влади Януковича на парламентських виборах. Як і на виборах мера, ми не повинні його підтримувати і на парламентських виборах. І не вірити ЖОДНОМУ слову лідера неіснуючої політичної сили.

Кандидатуру від КОД’у треба висувати та підтримувати вже зараз. Або Олександра Кужель, або той, кого призначить КОД.  

 

Те, що «Батьківщина» не має свого яскравого кандидата на виборах мера – недоробок саме «Батьківщини» - і це треба визнати. Але це не привід підтримувати «підсадну качку» влади.

Під час масованого протесту в Києві Кличко-мер буде не в наметі опозиції – а буде пити коньяк саме з Януковичем. Як це робив і до цього часу.

 

Не будемо перелічувати факти фактичної співпраці Кличка з владою – досить того, що сама по собі відмова приєднатися до об’єднаної опозиції ВЖЕ Є підтримкою диктатури Януковича.

Якій нічого втрачати – бо давно вже перейшла усі рубікони та спалила усі мости.

 

Наостанок: нагадаємо: зараз наші супротивники мають завдання не так хвалити та підтримувати владу, як дискредитувати в громадській думці Об’єднану Опозицію, розпорошувати її сили, блокувати її дії через даремні вичікування та даремні надії на ненадійних союзників.

 

Кличко – ДУЖЕ вдалий проект влади, якщо на нього «ведуться» навіть керівники Об’єднаної Опозиції.                          



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Совсем не согласна с статьей.У Кличка очень высокий рейтинг.Он правильно высказался на Большой политике с Киселевым,что Ю.Тимошенко допустила очень много политических ошибок и сейчас оппозиция продолжает делать политические ошибки.Ну не может нормальный политик заниматься ложью,враньем,скандалами,драками.НАДОЕЛО.Кличко  выдержан,умный,позитивный.И не нужен ему этот Базар.Народ Украины хочет видеть во власти молодых,энергичных,с хорошими программами и уровновешанных политиков.Кличко таким и является.Поэтому это действительно будущий Президент Украины,а не мер Киева.Ну а Кужель действительно могла бы быть прекрасным мером,грамотный экономист,энергичная и положительная в общении с людьми,а это многое значит.

Очень правильная и своевремнная статья.

Кличко не политик, он боксер, которого покупают и продают как проститутку, а то что он с головой куплен рецидивистами видно по делам его, а брехать он научился от своих учителей - рецидивиста Рыбке и зека Януковича!

Пусть КОД сделает опрос в Киеве - 75% киевлян будут голосовать за Кужель.

Кличко проиграет выюоры- а значит проиграет и оппозиция!

Цитата
  • Думка

Не цьому алкашеві просторікувати про Віталія Кличка. Брати Клички скоріше виключення із правил української реальності. Вони свої мільйони заробили і заробляють чесною працею, а не як наперсточники і гопники, які захопили владу в Україні і крадуть все, що тільки можна.
Без наполегливості, без щоденної праці, навіть за гроші гопників, боксерові не піднятися. Ринг не верховна рада, де можна роками не бути присутнім, а голосувати і отримувати великі хабарі. В Броварах є школа для молодих талантів, що утримується чесно заробленим коштом Кличків. А кого уримує зек, не за зароблені, за вкрадені гроші?


 К Кличко очень много вопросов со стороны избирателей "с головой". Но почему-то он не спешит отвечать на эти самые конкретные вопросы.В его речах очень много шаблонных и рамытых фраз, а конкретики не хватает. Складывается мнение, что либо он сам не знает, какая у него позиция, либо лихо пудрит всем мозги.

P.S. "Svet i teni"- Браво і  дякую за вашу роботу!!!

очень своевременная статья. Нужно спокойно сказать "нет" Кличко. И добиваться вы

боров мера в 2 тура, как выборы  в президенты. Только при таком условии мы будем иметь народного мера. Лично я на сегодняшний день, кроме Кужель, не вижу другой кандидатуры 

смотрел железную башку рассуждения о коррупции и восхищении грузинами??<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <!--[if gte mso 9]> <!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

где ж возьмёшь кадры и...кто приедет в эту сратую страну за  200 баксов ловить воровГде возьмёшь настоящих оперов и учвастковых которые держат за глотку воров и наркоманов.В 1917 году было это –люстрация  и…грабили чекистов  даже у зданий ВЧК  Ленина ОГРАБИЛИ!!!и когда научишь других которые якобы приедут работать за копейки  и последнее Саакашвил без суда и следствия «закрыл»на нары 300 воров!!Просто посадил- без обьяснений- как при комуняках – но как это ассоциируется с европейскими законами без СУДА!!? А что предагаешь железная башка- вам хорошо с вашими бабками ничего не страшно а нам даже оружия не дают защищаться от воров и ментов которые при увольнении станут ворами и бандитами!! Куда ты денешь 450.000 ментов и прокуроров и судей и…это потенциал к бандформированиям .Вот почитай всё о приобретении оружия скопируй в поиск гуг ((04.03.12 | Разное | Если хочешь купить пистолет )) и поймешь ЧТО дебил Кличко ступил на неверный путь популизма типа ВОНОЙ и СЕНИ КРОЛИКА!!

Ну, не долбал бы я так Кличко. Не думаю, что он сознательнный проект Банковой. Другое дело, что он таким проектом становится фактически, благодаря своим тактикам на ринге или не очень квалифицированным советникам. Затягивание с политическими решениями, выматывание противника здесь превращается и в выматывание избирателя. Уже трудно поверить, что Виталий принимает сам решения. Все уклончиво, все неопределенно. 
Кандидатура Кужель всплывает сама собой. Она никогда не юлит. Ошибаться может, но не пытается выкручиваться и торговаться. Да и опыт менеджера тянет немало на весах выбора. Так, что, пожалуй, ее кандидатура перетягивает.

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь