RSS
06.03.12

Томенко помиляється.

За його схемою – опозиція перемагає на виборах, і Юлія Тимошенко та Юрій Луценко визволяються з в’язниці. Це – фундаментальна помилка, яка усім нам буде дуже дорого коштувати.

 

За аналогією з фізикою закон Ома звучить так (спрощено, звичайно): сила струму дорівнює напрузі яка ділиться на силу опору. Відповідно – сила напруги буде, якщо опір помножити на силу струму.

 

Але далі – увага!Сила опору НЕ залежить від значень сили напруги та сили струму! Бо питома величина опору – це природна якість матеріалу, яка не залежить від електричних перемінних.

 

В політиці – приблизно те саме.

Уявіть собі Януковича, якого матінка-природа у страшному кошмарі зробила диктатором, що той досі не зрозумів, чому він знаходиться в Межигір’ї, а не в колонії посиленого режиму.

 

Але, якщо він вже опинився у розкішному Межигір’ї – то в колонію він ДУЖЕ не хоче. Тим більше, що його може чатувати ще більша небезпека. Як Каддафі, наприклад.

Але для цього потрібно дві речі:

-  не втрачати ні на одну мить владу зі своїх рук

- Юля та Юра повинні сидіти. А краще – вмерти. Бажано – «випадково». Як царевич Димитрій, якого вбили Романови. Чи Іван Антонич, який «випадково» загинув за часів Катерини Другої.

При Радах «випадково» наклав на себе руки Борис Савінков у 1925 році…

Пам’ятає історія так звану «Операцію Трест».

 

Саме тому, якщо вибори подібні до «чорного ящика», з якого може вилізти якась чортівня – то краще цей ящик взагалі розтрощити – поки є змога.

Отже – якщо не буде спротиву громадянського суспільства на чолі з рухом опору – то на виході ми матимемо намальовані результати виборів та мертвих лідерів опозиції. Вже зараз опозиція не наважується називати імена висуванців на вибори у Верховну Раду.

Не помітили?

 

Саме тому, якщо Микола Томенко говорить, що Юлію Тимошенко та Юрія Луценка випустять після перемоги на виборах – то не буде ні перемоги на виборах, ні визволення лідерів опозиції. Все.

Саме з цієї точки зору Арсену Авакову НЕПОТРІБНО їхати в Україну – адже «Беркут» дуже просто може забрати його прямо зі з’їзду «Батьківщини».

Їх вже НІЧОГО не стримує.

 

Треба прямо говорити – що мирний період української революції закінчився взагалі. Янукович в захопленні від Путіна і йтиме його шляхом – ми повинні це знати напевне. Саме тому Томенкові та іншим треба вже використовувати засоби партійної роботи, тому, що «Батьківщина» фактично знаходиться на напівлегальному становищі.

Партія не повинна продукувати ілюзію, що влада випустить Юлію Тимошенко та Юрія Луценка із в’язниці.

Партія повинна чітко, голосно, відкрито сказати Арсену Авакову, що йому не слід поки що їхати в Україну. А делегатом з’їзду зробити заочно. Ми маємо діло зі злочинцями, шахраями – тому чесна відкрита поведінка з ворогом неможлива.

 

Нинішній режим Януковича став нашим відкритим ворогом. Хто його підтримує – теж. Адже кожний вияв наївності буде коштувати людського життя. Українська революція мусить пережити героїчний період спротиву – іншого виходу просто немає.

Повторимо ще раз: ні вибори неможливі, добровільного визнання поразки на виборах від влади не дочекатися.

 

Сильна людина живе НЕ надією, а саме її відсутністю. Лише тверезим розрахунком.

Непотрібно обманювати ін. виборців, ні самих себе. Мирні засоби боротьби вже втратили сенс. Януковичі будуть відчайдушно опиратися, порушуючи усі мислимі правила. Ми повинні це знати та відкрито говорити про це людям.

 

Тепер – прибічникам «первинних громад»: нічого не вийде. Диктатуру оминути НЕ вдасться. Колись утопічні соціалісти хотіли кооперативного соціалізму мирним шляхом. Але практика показала, що без повалення влади антиподів це неможливо.

Тепер, не знаючи історії питання, Микола Томенко чи Римма Білоцерківська повторюють помилки попередників. Яких встигли забути. Коротка історична пам’ять завжди зіграє злий жарт.

Наталія Королевська теж мріє про правильну економічну модель, не помічаючи, що диктатура може вижити тільки при моделі «неправильній».

 

Швидше диктатура доведе «неправильність» самої Наталії Королевської – що і відбувається через масовану «джинсу» провладних ЗМІ та особистої участі у цій кампанії рупорів Олександри Кужель та Вікторії Сюмар. Ми теж кажемо, що Королевська та Томенко помиляються – але це дещо інше, ніж їх критики, чи не так?

 

Так що треба нагадати цим поважним людям, що «проти лому немає прийому».

Крім власного лому, звичайно. Влада узурпована, тому демократичного шляху повернення до демократії просто не існує. Це треба засвоїти як таблицю множення. Чи як таблицю Мендєлєєва…                                                    



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь