RSS
23.04.12

Ми, лідери двох найбільших опозиційних сил - Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» та партії «Фронт Змін» - звертаємось до українського народу із закликом підтримати Об'єднану опозицію в її боротьбі з режимом Януковича.
 
Ми заявляємо про наше об'єднання для перемоги на парламентських виборах, відновлення в Україні демократії та справедливості. Влада буде служити суспільству, національне багатство використовуватиметься для потреб усіх громадян, а не можновладців, кожна людина зможе власною працею заробити на гідне життя. Ми припинимо розграбування країни і знущання над правами громадян - нинішня влада понесе за це відповідальність.
 
Зараз надзвичайно відповідальний момент, який визначатиме майбутнє України: або в сім'ї вільних європейських націй, або серед тоталітарних режимів та держав-ізгоїв. Український народ має право жити у вільній, демократичній, заможній країні. Обов'язок Об'єднаної опозиції - зробити все для того, щоб це відбулося. Ми готові довести, що спільна мета може бути вищою за особисті амбіції.
 
Наші політичні сили сформують спільний список на виборах та узгодять своїх кандидатів в мажоритарних округах. Законодавство забороняє участь блоків у виборах, тому єдиний список буде сформований на основі партії «Батьківщина» як найбільш рейтингової опозиційної сили. Його очолять Юлія Тимошенко і Арсеній Яценюк як найбільш рейтингові опозиційні політики.
 
Ми сформуємо у новій Верховній Раді демократичну більшість, обмежимо всевладдя Януковича і повернемо владу українському народу. Наше об'єднання має стратегічний характер - після парламентських виборів ми продовжимо спільно працювати і забезпечимо перемогу демократичних сил на виборах Президента.
 
Для всіх демократичних партій настав час зрозуміти, що сьогодні немає окремих інтересів та окремих пріоритетів. Є один інтерес і один пріоритет - Українська демократична держава і людина, як найвища цінність. Заради цього ми співпрацюватимемо з усіма, хто бореться з існуючим режимом. Ми щиро вдячні нашим соратникам по опозиційній боротьбі за рішення об'єднатися в єдину потужну демократичну команду.
 
Жоден політик і жодна політична сила не побудують нової країни без підтримки людей. І саме тому ми закликаємо і просимо громадян України підтримати наше єднання і нашу боротьбу.
 
Гаяти часу не можна, час боротися і час перемагати разом!
 
Віримо і впевнені, що вже восени цього року український народ підтримає Об'єднану опозицію для того, щоб разом творити нову, справедливу Україну!
 
 
ВО «Батьківщина»                                                Партія «Фронт Змін»
Юлія Тимошенко                                                  Арсеній Яценюк


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Цитата
  • Ш-ко

Цей союз необхідний. Але немає някої впевненості в тому, що Яценюк (або ті, хто стоїть за ним) не зрадить у критичний момент. Якщо Батьківщина буде здатна швидко реагувати на зміни обставин, це не страшно.Треба не забувати про жорстку перевірку партійного керівництва Батьківщини.

Уважаемый Щ-ко, поясните, пожалуйста, для чего необходим этот союз в сегодняшних условиях? Вы надеетесь выиграть в шулерской игре, да ещё и у тех, кто проигрывать уже не имеет права и, к тому же, имеет в руках весь админресурс с продавшимися силовиками вместе?

Не хочется видеть, как ошибается Юлия Владимировна.

У меня одно объяснение этому, - выборы - это единственный известный ей способ борьбы. Но борьба давно вышла за политические рамки, а грядущие "выборы" - это участие в позорном фарсе ...в пользу Януковича. Да ещё и с такими "друзьями", при которых можно обойтись без врагов.

Юля может совсем потерять лицо, когда собираемый в кучу сброд покажет себя во всей красе. И отмыться уже будет невозможно.

Печально...

Цитата
  • Ш-ко

Шановний пане sane, я цлком з Вами згоден. Між нами немає розбіжності. Просто, ми по-різному оцінюємо деякі перспективи.

Країна має побачити, хто є хто. Врахуємо, що монополія на ЗМІ в Україні - в руках екстремальних україножерів не варто боятися провокацій. Не можливо їх уникнути. Треба робити те, що розчинить людям вічи.

Провокації яценюків? Гипотетична відмова від союзу з ними була б розповсюджена окупаційними (а інших в Україні немає) ЗМІ як доказа деструктивності опозиції в цілому і Батьківщини - особливо.

Відсутність об"єднаної опозиції позбавляє Опір головної ЗАРАЗ зброї - гасла "Хто не з нами, той за януковичів".

Перемога на виборах не можлива, бо не буде справжніх виборів. Це очевидно. Думаю, даремно Ви вважаєте, що Юля сподівається на вибори. Просто, народ має пройти власну політичну школу. Один з "курсів" цієї школи - це об"єднання опозиції і її спільна з мільонами активних громадян боротьба з диктатурою. Ще один "курс" - так звані вибори.

Цитата: Ш-ко
Один з "курсів" цієї школи - це об"єднання опозиції і її спільна з мільонами активних громадян боротьба з диктатурою.

А Вы обратили внимание, что в Украине нет и не предвидится миллионов активных граждан? Миллионы голов есть, а миллионов граждан - нет.

Нет даже сотен и десятков тысяч. Самые циничные выходки рыгоаналов собирали от силы пару тысяч протестующих. И так продолжается уже третий год.

Я согласен с паном Станиславом и сам твержу это уже два года - не будет миллионных масс протестующих, не будет многолюдных Майданов. Дожидаться их - преступно терять время.

Цитата
  • Ш-ко

2 sane

А куди ж поділися ті мільони, які активно приймали участь у Помаранчевої революції? Вони, обдурені (до часу) пропагандою ординських ЗМІ, просто перебували, і досі ПОКИ ЩО перебувають у розгубленності, зневіреності. Цей гипнотичний стан пройде, як тільки люди побачать початок рішучих дій.

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь