RSS
23.05.12

Станіслав Овчаренко

1.  Ми неодноразово нагадували, що «природу обдурити не можна». Тому, якщо із чорного ящика обставин є лише один вихід – можна навіть не спостерігати надто пильно маневри всередині нього. Все одно виходити з ОДНОГО отвору.

Отже – ще раз нагадуємо: у разі поразки на виборах регіонали не обмежаться виїздом з Межигір’я – надто далеко все зайшло.

 

2. Тобто вони підуть на передвиборчу гру – то тільки зі заздалегідь готовим результатом: якщо з чорного ящика через отвір винесуть труп твого ворога. Бо зрозуміло: якщо це буде труп не твого ворога – тог це буде твій власний труп.

Третього не буде.

Звичайно – маємо на увазі не фізичне знищення – вірніше, не тільки і не стільки фізичне.

Але, тим не менше – трупа. Бо нікчема без грошей та без влади, та ще без свободи – мало відрізняється від мерця.

Це – страшний сон.

 

3. До чого це я?

До того, що опозицію від влади, об’єднану чи ні, чекає те, чого бояться від неї регіонали. Це – треба пам’ятати.

Зауважимо ще раз: регіонали останнім часом поводяться так, наче попереду ніяких виборів взагалі не буде. Тобто – рейтинг їх не цікавить.

І правильно, що не цікавить – залишитися при владі диктатура Януковича може – якщо не зважатиме на якийсь там «рейтинг». Та і взагалі – «що це таке? Навіщо вимовляти незрозумілі слова?».

Тобто – усе намагатимуться продавити – навіть тих – хто добровільно захоче за них проголосувати.

 

4. Є люди, яким до смаку згвалтувати навіть ту жінку, яка сама не відмовляється від статевих відносин.

Як в Росії: Путін і без фальсифікацій перемагав на президентських виборах – але бандитові солодко саме згвалтувати  тих, хто радісно тобі посміхається.

Це теж треба робити з остраху та по команді.

Регіонали – саме такі люди.

Адже тотальне розорення малого та середнього бізнесу, закріпачення найманих працівників можливе лише в умовах, де виборів взагалі не існує.

 

5. Риммі Білоцерківській загрожує арешт та засудження. Бандитам з бітами – ні, але правозахисниці – так. Цікаво, що вона останнім часом часто повторювала, що не треба боротися з режимом, а лише розбудовувати місцеві громади, створювати місцеве самоврядування, захищати юридичним шляхом власність приватних власників…

 

6. Тобто – вона запевняла, що треба добре знати свої права – і цього досить, щоб міліція тікала від тебе, а не ти від неї. Я неодноразово їй заперечував, що «проти лому немає прийому» (крім іншого лому), що, за Пушкіним «є злато, а є – булат».

 

7. До відома влади, яка переслідує Римму Білоцерківську: вона не хотіла відкрито підтримувати опозицію, тим більше об’єднану – «потрібно бути поза політикою».

Але політика сама знайшла шановну сильну правозахисницію - і булат влади виявився сильнішим за злато малого та середнього бізнесу.

 

8. Римма – дуже сильна професійна правозахисниця. Якщо Об’єднана Опозиція зможе її залучити до своїх лав – це буде цінне надбання для руху опору.

 

9. Тобто таких сильних організаторів та діячів підприємницький рух має вдосталь. Але ці люди всіляко уникали зіткнення з владою. Але влада сама пішла на конфлікт з громадянським суспільством, яке «щогодини, щохвилини породжує капіталізм» (В.І. Ленін).

 

10. Тобто підприємницький рух примушують вливатися в рух опору проти диктатури – у тому числі силовий. Зараз жорсткі рейдерські заходи влади ставлять перед самостійними людьми те ж саме питання: «Ти за владу – чи опозицію?».

«Проміжні» відповіді трактуватимуться лише як підтримка диктатури Януковича.

 

11. Це саме стосується і політичних «проміжних» рухів та партій: організації Кличка, Королевської, Олега Ляшка, «Нашої України» Ющенка та Наливайченка.

Це саме стосується і тих «громадських рухів», які ладні не так «контролювати» владних кандидатів, як кандидатів від опозиції – та усюди їх паплюжити у вигляді «чесних, незалежних». Це – «Рух 1 Грудня», де «поважний» демагог  Євген Сверстюк на манер Ющенка напускає туману на кожне болюче питання. Але при цьому не кається за пряму підтримку Януковича на президентських виборах.

 

12. Ніхто не чув, щоб СБУ чи міліція, прокуратура цікавилися Сверстюком? Чи Семеном Глузманом? Який порадив зачекати з полегшенням становища Юлії Тимошенко до моменту, поки не покращиться стан УСІХ ув’язнених!

Як не крути – а можна зробити беззаперечний висновок, що «чесні» Сверстюк та Глузман бажають лідерові опозиції долі студента Індила. Чи Георгія Гонгадзе.

До речі, «Українська правда», яка хизується ім’ям Георгія Гонгадзе, бажає Юлії та Юрію саме долі Георгія.

Доказ?

Перечитайте заголовки статей в «УП» - усюди зловтіха з її долі! Не хочеться навіть доводити.

 

13. Підприємці, афганці, чорнобильці, бюджетники повинні знати, що після виборів (останніх!) їх становище різко погіршиться. Але за злиденну пайку ЗМУСЯТЬ говорити, що їм добре, так добре…

 

14. Тому ми знаємо напевно: після 28 жовтня Україна вже не буде такою, як зараз – або ми визволимося від диктатури Януковича, або Україна попаде у такий глухий кут безнадії та апатії, що усе живе та здорове залишить свою країну.

 

15. Зараз ми в черговий раз нагадаємо, що треба захищати не лише результати виборів, але й самих захисників результатів виборів.

Адже ми розуміємо:

-  або ми змінимо режим

- або режим змінить нас – склад населення України. Під себе.  

Історичний досвід щодо цього вже є.

 

16. Об’єднана Опозиція повинна ставити питання не лише щодо народної активності – але й щодо запобігання хаосу в народному русі. Тобто – посилити увагу щодо самоорганізації народу та революційної дисципліни.

Не треба ховатися від питання – де брати кошти на опір диктатурі?

Звісно звідкіля: з громадянського суспільства. Не платимо податки бандитській державі – але матеріально допомагаємо звільнитися від диктатури.

 

17. Саме через це диктатура в Україні та Росії нищить малий та середній бізнес: бо він природний спільник демократичної опозиції. Тобто – дуже проста картина: або допоможи рухові опору – або диктатура знищить твою справу, якій ти присвятив своє життя…

 

18. Повинні виникнути, як мінімум, тренувальні табори та гуртки – бо мельники, саламатіни повинні згадати про третій закон Ньютона, який діє в природі.                                 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Цитата
  • Ш-ко

Що ж тепер кажуть в Асамблеї малого та середнього бізнесу? Гадаю,  багаті багато що порозуміли. Та й не тільки в Асамблеї. Во всіх соціально-профспілкових рухах.
На війні "пацифіст" - дурень. Якщо не зрадник.

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь