RSS
17.08.12
byut.com.ua

Керівник групи захисту екс-прем‘єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко передбачає, що Європейський суд ухвалить кілька рішень на скаргу Юлії Тимошенко і вони будуть позитивними.

Про це він заявив під час он-лайн конференції в агенції «Ліга.net».

«Я практично впевнений в позитивному рішенні ЄСПЛ по скарзі Юлії Володимирівни», - наголосив Власенко.

«Рішень Європейського суду по справі Тимошенко може бути кілька. При розгляді нашої скарги про порушення статті 6 Європейської конвенції, Європейський суд, як, наприклад, у справі «Фатуллаєв проти Азербайджана», може ухвалити рішення про негайне звільнення Юлії Тимошенко. Таке рішення Європейського суду не потребує додаткової імплементації в судах України. За виконанням рішень Європейського суду слідкує Комітет міністрів Ради Європи, який має право застосовувати великий спектр санкцій до тих країн, які відмовляються виконувати рішення ЄСПЛ», - розповів Сергій Власенко.

Він впевнений, що навіть за умови позитивного рішення Європейського суду по справі Юлії Тимошенко, Янукович та його оточення і надалі чинитимуть перепони щодо повернення лідера опозиції в активну політику.

«Не для того Янукович цілий рік робив усе, щоб незаконно утримувати Тимошенко у в‘язниці, і не для цього він цілий рік терпів приниження від європейських та світових політиків», - зазначив Власенко.

Політик також прогнозує, що «парламентські вибори 2012 року не будуть ані чесними, ані прозорими, ані демократичними, а «фактор Тимошенко» - це лише один з факторів недемократичності цих виборів».

 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь