RSS
31.03.12

Черговий раунд Женевських дискусій між Грузією і Росією так і не приніс результатів. Заступник ватажка МЗС РФ Григорій Карасин заявив агентству ІТАР-ТАРС, що «в ході дискусій представники делегації Грузії почали знову вимагати від Росії заяви про односторонню відмову від використання сили».
За словами Г.Карасіна, Москва не може піти на такий крок оскільки «не вважає себе стороною в конфлікті».
Юридичні угоди, «що  зобов'язують, повинні бути підписані, перш за все, між Грузією і Абазією, Грузією і Південною Осетією», — підкреслив він.
Проте, Г. Карасін заявив, що будуть продовжені «зусилля з пошуку цілком зрозумілих форм позитивної дії на атмосферу Женевських дискусій».
Нагадаємо, що у 2008 році, після серпневої російсько-грузинської війни, під повний контроль РФ перейшов і Цхинвальський регіон Грузії — т.з. Південна Осетія.
У 2008 році Росія визнала «незалежність» Абхазії і «ПО». Її прикладу послідували Венесуела, Нікарагуа, острови Науру і Тувалу, а також організація «Хамас».
ООН, Євросоюз, США та інші країни і міжнародні організації визнають територіальну цілісність Грузії і регулярно закликають Росію відкликати рішення про визнання «незалежності» Абхазії та «ПО» і звільнити території Грузії від своєї присутності.
КЦ

 



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь