RSS
09.07.12

С.О. З днем народження Вікторе Федоровичу! Я, Сергій Лещенко, не якась Кошкіна, яка вдає з себе "незалежну та чесну"! Ні, я свою справу знаю добре: я сам "чесний" та САМ. Ну, Ви розумієте! Щойно я, на відміну від жалюгідної Кошкіної, тиснув статейку в "Українській правді" про те, що Юлька розводить кумівство в списку так званої "опозиції". Це вдалося зробити так вміло та вдало, що НІХТО не помітив, що "непотизм" ЮВТ можливий лише на сусідній параші!

 Усі "справжні українці" кинулися судити - добра Ульяхіна чи ні - забувши про те, що її начальниця у в'язниці!

Ні, я люблю таку Україну! І Ви також її такою любите, чи не правда? Адже ці хохли так швидко все забувають - особливо, якщо трапилося щось з сусідом, а не безпосередньо з тобою.

Так що, високоповажний Вікторе Федоровичу, бажаємо ми - Сергій Лещенко, Соня Кошкіна, Мустафа Найєм та навіть Дубинянський з Погорєловою бути Вам довічним президентом такої комфортної та зручної країни!

Щастя Вашій Сім'ї, яку недоброзичливці перекладають то італійською - Mafia, то Вас особисто - англійською - Godfather. Але, як казали радянські класики "сатирики" "нехай клевєщуть!".

Треба лише пережити цей непростий час - потім цих мудреців з фракції БЮТ упакуєте після 28 жовтня. Шкода, хотілося б раніше...

А то вже несила прикидатися "чесним" та "самим". І Рибачук так вважає!

Коли ми вже будемо самими собою та будемо працювати у Вашому Міністерстві пропаганди? Адже ж заслужили!

Скоріше б, а то несила вже терпіти!

Покірно Ваш

Сергій Лещенко

Кошкіна, Найєм та інші "чесні" шлють Вам низький уклін

Слава правоохоронним органам! Адже робимо спільну справу!

Випадково записав

С. Овчаренко.

(Чи мені привіділося, чи справді так було - не знаю...)                            



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Президент держави, як Гарант, несе відповідальність за все, що відбувається  за  його каденції навіть у день народження під час "робочої відпустки". Чи то Кравчук, чи то Кучма, чи то Ющенко,  чи то Янукович, 

Вот-вот. Только вот упаковывать нужно поплотнее, а то ведь и спеленатые будут грызться между собой, выяснять кто из них самый-самый, отсекать гнилые ветви. Еще чай передушат друг друга до смерти. Никакого удовольствия не будет дохлятину в асфальт закатывать.

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь