RSS
04.04.12
gazetavv.com

 37-річна співачка Жанна Фріске і 29-річний ведучий і шоумен Дмитро Шепелєв просто світяться від щастя. Вони більше не приховують, що шалено закохані одне в одного, повідомляє ТСН.

 

До роману зі старшою на 8 років виконавицею Дмитру ще ніхто з представниць прекрасної статі не міг запаморочити голову настільки, щоб цей "міцний горішок" визнав себе зачарованим і полоненим. Дівчата самі розповідали в інтерв'ю, що прекрасно знають про те, що обранець не має серйозних намірів.

 

А от з Жанною все інакше. У березні провідний відвіз свою кохану в Мексику - вже третій раз за минулий рік. Як виявилося, пара відзначила там свою неофіційну річницю.

 

"Рідний! Вітаю тебе з нашим маленьким святом! 9 місяців з того дня, як ти став моїм чоловіком! Вже 9 місяців я шалено щаслива з тобою, ти - мій", - написав 5 березня співачка на своїй сторінці в соціальній мережі.

 

Шепелєв не забарився з відповіддю:

 

"Кохана, я тебе люблю! Ти - моє життя! Тебе з нашим святом! З мене все. Все найголовніше я вже сказав! Обожнюю тебе, малюк!"

 

Після цього Жанна виклала знімок Дмитра з підписом:

 

"Моє щастя вимірюється кількістю його усмішок".

 

Нагадаємо, що вперше заговорили про роман Фріске і Шепелева минулого літа, коли ведучий приїхав до Мексики на 37-ий день народження співачки.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь