RSS
19.03.12
ukrlife.net

 Прем'єр-міністр, голова Партії регіонів Микола Азаров відмовився обговорювати з журналістами австрійські справи своєї сім'ї.

 

Сьогодні на брифінгу за результатами ХІІІ з'їзду Партії регіонів між Азаровим і журналістами сталася перепалка.

 

LB.ua поцікавився у Азарова, чи не боїться він підсиджування з боку Тігіпка, якого вже сьогодні багато пророкують в майбутні лідери партії.

 

"Я так і знав, Кошкіна, що ти запитаєш якусь гидоту", - сказав Азаров.

 

"Друге питання: ви вже вирішили що будете робити на пенсії? І в якій країні? ", - Продовжила шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

 

Зазначивши, що брифінг присвячений політичних питань а не його особистим, Азаров відмовився говорити про це.

 

"Ось, буде прес-конференція, ви зможете запитати про мене особисто все, що вас цікавить. Давайте інші питання ", - заявив прем'єр.

 

Однак присутні журналісти стали голосно вимагати у Азарова розповісти про австрійський бізнесі та австрійської нерухомості його сина.

 

"На прес-конференції це питання задати неможливо"!, "Дайте один раз, і ми заспокоїмося", - заявили журналісти. "Ви прем'єр-міністр і зобов'язані розповісти про це", - додали також.

 

Проте Азаров зробив вигляд, що він просто не чує, а його прес-секретар Віталій Лук'яненко закликав колег "бути тактовними".

 

У загальній складності, перепалка тривала кілька хвилин, під кінець Азарову таки задали ще одне питання про Тігіпка: чи варто, і якщо так, то коли, очікувати його призначення главштаба.

 

"Навіть не думайте нас зіштовхнути лобами. У вас це не вийде ", - сказав Азаров.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь