RSS
10.03.12
u-news.org.ua

 Вперше компанія Toshiba продемонструвала свій новий 3D-телевізор ZL2 з вражаючими можливостями ще на виставці IFA 2011 восени минулого року. "Родзинкою" новинки стало те, що при наявності 55-дюймового дисплея на ньому можна дивитися 3D-фільми без окулярів. Крім цього, телевізор підтримує роздільну здатність до 3840x2160 пікселів (Quad Full HD), причому як в 2D, так і в 3D-режимі.

Згідно з повідомленням англійського підрозділу компанії в популярному сервісі мікроблогів, продажу Toshiba ZL2 починаються вже на наступному тижні - 12 березня.

Нагадаємо, що телевізор оснащений модулем Wi-Fi, чотирма портами HDMI, двома роз'ємами USB, вбудованим сабвуфером і підтримує технологію DLNA. Для більш точного калібрування зображення девайс за допомогою вбудованої камери використовує спостереження за положенням ока глядача.

Вбудований в 3D-телевізор конвертер здатний перетворювати наявний 2D-контент (DVD, Blu-ray і навіть звичайні телепрограми) в тривимірний. У разі недоліків автоматичного конвертування глядач може вручну відкалібрувати глибину стереоскопії.

Вартість Toshiba ZL2 в Англії складе приблизно 11 000 доларів. В інших країнах телевізор з'явиться трохи пізніше.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь