RSS
03.06.12

Прочитав в "Кореспонденті", що "бомж-пакети", чи "гречку" роздають не лише регіонали та їх прибічники - але й "демократи". При цьому назвали прізвища народних депутатів, які формально належать до опозимції чи зараховують себе до неї.

Отже: не заперечуючи ніяк щодо "гречки" участь регіоналів - хочемо уточнити, що ці видання випадквово чи навмисно "не бачать", що передвиборчі гречкосії вже давно припинили бути в опозиції, тобто належати до провладного табору. Далі коло таких провладних-не-регіоналів буде поширюватися. Але цього разу:

Ігор Палиця - нардеп від НУНС давно став голосувати разом з провладною більшістю

Валерій Писаренко - колишній бютівець - типова "тушка" - тому голосує разом з більшістю. Завжди.

Андрій Путілов - не народний депутат, але кандидат від "Удару" Кличка. Проте ми давно вважаємо, що Кличко та його "Удар" - це майбутній удар саме по опозиції та в поміч Януковичу

Анатолій Матвієнко - начебто і не тушка, але мало чим відрізняється від них та є маргінальним політиком. Навряд чи його КОД висуне.

До речі: зараз Кендзьор та Григорович активно агітують проти Комітету Опору Диктатурі: чекаємо, що і вони відзначаться роздачею гречки. Де візьмуть кошти? У того ж Януковича. тому надо завести до пардламенту мнимих опозиціонерів. Кендзьор та Григорович наслідують зараз Тарасу Чорноволу.

Стежка зради протоптана...  

       



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь