RSS
10.05.12

Ми отримали інформацію із Запорізької області, що усім головам обласних державних адміністрацій доведено розпорядження не пропускати транспорт з делегатами Форуму опозиційних Сил, який обов'язково відбудеться 12 травня на Михайлівській площі о 10.00. Тобто правоохоронцям дано наказ під різними приводами затримувати автотранспорт, не продавати квитки на інші види транспорту - з метою зірвати Форум.

Звісно, як відомо з кіл, які організують Форум Опозиційних Сил, почали чинити тиск на Олександра Турчинова - заступника голови партії "Батьківщина".

 

Так само минулого року під час зборів опозиційних сил, які були спрямовані проти роковини Харківських Угод, Генпрокуратура навмисно викликала тоді Юлію Тимошенко - щоб зірвати Угоду про єдність опозиційних сил. На той час ЮВТ заздалегідь погодилася підписати Документ про співпрацю опозиційних сил - бо в час проведення акції біля пам'ятника Шевченку давала свідчення в Генпрокуратурі.

 

Пам'ятається, що на той час саме пан Анатолій Гриценко дорікнув ЮВТ, що та узурпувала функцію керівника опозиції - заздалегідь підписавши документ.

Тепер інші "чесні" та "незалежні" паплюжать опозицію у той час, як кандидатам опозиції загрожує в'язниця.

Кличко та Гриценко хочуть перевіряти не провладних кандидатів, а тих, кого переслідує влада Януковича  

Тобто мнимі "громадські рухи" тісно співпрацюють з владою - вчасно бруднять ім'я тих, кому загрожує кримінальне переслідування. Працюють дружно, разом!          



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь