RSS
27.03.12

Тільки через дві доби після того, як про це повідомив Кавказ Центр, деякі російські ЗМІ також наважилися дати інформацію про те, що в інтерв'ю «Лос-Анджелес таймс» колишній президент СРСР Горбачов в різкій формі розкритикував Путіна і його режим.

Горбачов стверджує, що Путін його образив, передають деякі росзмі.
«Путін пішов на обман, він обіцяв політичні реформи просто щоб утримати владу», переконаний Горбачов.
В інтерв'ю «Лос-Анджелес таймс» він підкреслив, що все це може скінчитися дуже погано.
Колишній президент СРСР закликав Путіна вивести країну з безвиході, відродити в Росії нормальне політичне життя і розвивати демократію.

Для цього, за словами Горбачова, необхідно терміново провести нові вибори парламенту і президента.
Ця дуже куца інформація з'явилася в російських ЗМІ лише в понеділок 26 березня, тоді як інтерв'ю було опубліковане 24 березня.

Нагадаємо, що в інтерв'ю, яке Горбачов дав московському кореспондентові Los Angeles Times Сергію Лойко, він розповів про нелегітимного «президента Росії» Путіна. Він зокрема сказав:
«Не так давно, перед виборами, я сказав, що Путіну, який був при владі два, а фактично три терміни, досить правити і він повинен піти. Зараз він оточений цілим кланом, який обвиває його як восьминіг.

Путін на ці слова образився. Він дуже чутливий. Більш того, він також злобний, ненависницький і мстивий, що робить його неприйнятним для лідера такого рівня. На мене негайно ж почалися нападки. Путін просив передати мені, щоб Горбачов тримав язик за зубами. Я б міг йому відповісти, але я до цього не принижуся.
Протестів проти Путіна слід було чекати. В людей скінчилося терпіння, що їх приймають за ідіотів. Після шахрайської приватизації люди опинилися в жахливій ситуації. Економіка була зруйнована, робота пропала.

Половина Росії була кинута в злидні (вона і зараз там, при коммуняках була там же ж — КЦ). Але коли економічна ситуація почалася більш менш стабілізуватися, люди почали говорити, що їх позбавили права вибору, на що вони ніколи не давали своєї згоди».

Горбачов критикував Путіна і раніше, нагадують у зв'язку з новими заявами колишнього радянського лідера коментатори. наприкінці минулого року, в грудні, в розпал протестних акцій він просив Путіна не балотуватися на третій термін. Путін відреагував на це досить емоційно.

В інтерв'ю американській газеті Горбачов розповів, що після його грудневих заяв на нього почалися нападки і що Путін попросив передати Горбачову, щоб той прикусив язик.
Президент СРСР утримався від якої-небудь відповіді Путіна, пояснивши, що не хоче до цього опускатися.
Коментарів з боку Путіна і його оточення з приводу заяв Горбачова поки немає.
КЦ



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Цитата
  • XblKA

Вот же какой мерзкий п...дор этот Горбачёв!Он мне чем-то Глобу напоминает,тот перед последними президентскими выборами говорил,закатывая глаза:"Я вижу,президентом Украины будет женщина!",не угадал,спрятался на время,а теперь опять выполз из щели и снова о чём-то вещает,так и Горби-про.рал страну,а теперь других поучает!Уже бы,с.ка спрятался от позора,да,видно,совести ни на грош!

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь