RSS
18.01.12

РОСІЙСЬКА ВЕСНА. У ВятГУ пройшов науковий семінар «Як відібрати владу у Путіна: революцією чи переговорами»
За повідомленням ЗМІ м. В'ятки,17 січня тут, в рамках клубу ФСБ (Федерації вільних блогерів), творчим керівником якого є Лев Саламатов, відбувся науковий семінар на тему відняття влади у Путіна.

В останню мить путінський ректор університету В. Пугач заборонив проводити семінар в приміщеннях свого відомства, тому учасники провели його в найближчому кафе «Цар-Піца».

В рамках головної теми позбавлення влади Путіна пропонувалися наступні питання для обговорення: «За допомогою революційних дій чи мирних переговорів?», «В рамках діючих законів чи необхідні нові?», «А зможуть цей процес здійснити існуючі опозиційні партії?», «Чи готові єдінороси відстояти свої позиції в структурі реальної влади?», «Чи готові нові цивільні сили узяти на себе відповідальність за переформатування політичної системи країни?».

Раніше зібрання ФСБ проходили в приміщенні в'ятського державного університету з відома його ректора на постійній основі. Саламатов натякнув, що із злочинцем (путіністом), яким виявився Пугач, розберуться після перемоги Білої Революції.

«Яка гнилизна усередині людини повинна бути, щоб так вчинити? Як принципове питання — відразу в кущі. Нудить від таких!», пише студентка Ганна в гесті місцевої газети «В'ятський спостерігач».


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь