RSS
18.09.11

«Справжній полковник» А. Гриценко: «Прийміть нас в Європу разом з Тимошенко у в’язниці. Вона сама так хоче!»
С. О.
«Нам завжди достане сил пережити нещастя інших людей», - так в розпачі колись казав один з моїх знайомих.
1. Не можна вичитувати мораль тій людині, яка не зазнала подібних випробувань.
Анатолій Гриценко весь час жалівся, що його політичний рейтинг малий саме через відсутність грошей. У Тимошенко грошей багато, натякав А. Гриценко, тому вона впливова в Україні та світі.
А у пана Гриценка грошей мало – тому він був «першим непрохідним».
Ми, не заперечуючи ролі грошей – завжди казали, що А. Гриценко по своїй природі не є політичним лідером, не є автором політичного проекту взагалі – у кращому випадку він непоганий виконавець.
Але, у крайньому разі, ми вважали його дійсно чесною людиною, порядним виконавцем.
До речі – Комітет по безпеці та обороні був квотою БЮТ – але його віддали саме Анатолію Гриценку як фахівцю у військовій справі та згідно коаліційній солідарності.
Що ж було далі?
2. Анатолій Гриценко, незважаючи на особисту образу на президента Ющенка, рішуче підтримав його проти Юлії Тимошенко у питанні створення контрактної армії. Він не міг не розуміти, що перехід від призовної армії до контрактної був не просто реформою, а першим актом створення дійсно української армії на уламках колишньої радянської армії з її принадами у вигляді дідівщини чи корупції, рабської праці у батьків-командирів…
Тобто разом з тим самим Ющенком розвалював коаліцію.
3.Під час другого туру президентських виборів Анатолій Гриценко, як і інші «лідери», зайняв позицію фактичної підтримки Віктора Януковича. Однозначно.
4. Тепер його дружина Юлія Мостова натякає, що «могутня соціологічна служба» довела, що лідером опозиції є не хто інший, як… Арсеній Яценюк. Не навівши при цьому ніяких вихідних даних про назву служби, кількості опитаних і таке інше.
Люди, які мають власний Центр Разумкова не можуть не знати, яке це робиться.
5. Анатолій Гриценко під час мітингу об’єднаної опозиції проти Харківських угод знайшов привід присіктися до ЮВТ – у той час, як їй загрожував арешт та вона фізично була на виклику в Генпрокуратурі.
Перший дзвіночок щодо «чесності» справжнього полковника.
6. Другий дзвіночок – пролунав в Ялті: він закликав Європу прийняти правлячу банду у себе, незважаючи на арешт Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, до речі.
Самі європейські лідери наполягають на тому, що не можна водити компанію з тими, хто саджає політичних конкурентів до тюрми – але Гриценко з Кличком та Яценюком кажуть: «Ні, нехай Україну Януковича приймуть у Європу у той час, коли сидить Тимошенко».
Висновки нехай роблять читачі…


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

І що з цієї статті, до чого вона? Що автор хотів сказати?
Я не прихильник Гриценка,але вважаю, що якщо Юльку посадать, то нам все одно потрібно в Європу, а не в Росію!
Гриценко ,Яценюк,Кличко- это люди,которые просто зарабатывают деньги и рейтинг!!! Вот и все выводы! Оппозицией они я вляются только у лохов!С чем я лохов и поздравляю!(Словарь-лох-это ,человек ,который в чем-то(политике) не разбирается...)
Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь