RSS
15.07.11

Суд над Тимошенко заходить у глухий кут - експерт
Політолог Володимир Цибулько вважає, що судовий процес над екс-прем'єром Юлією Тимошенко заходить у глухий кут.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами експерта, Юлія Тимошенко вже вичерпала піарівські можливості цього процесу.

"Перевести цей процес остаточно в політичний їй все-таки не вдається. Хоча вона витиснула максимум із цього процесу і для своєї політичної сили, і для себе, як персони. Найважливіше, що їй вдалося перевести його у міжнародний формат. Тепер будь-які дії прокуратури і суду виглядатимуть виключно політично вмотивованими. Сама влада почала нести поки що репутаційні збитки від цієї справи. Потім це може перейти у формат міжнародних застережень та додаткового моніторингу дотримання прав людини в Україні", - зазначив Цибулько.

Він зауважив, що екс-прем'єр залучає до свого захисту двох американських адвокатів для реалізації стратегії надання своїй справі якомога ширшого міжнародного резонансу. Політолог вважає такий крок "продуктивним варіантом".

"Тимошенко і захисника видалили з зали. В тому і парадокс, що без підсудної та адвоката за присутності тільки групи підтримки судовий розгляд виглядає комічно. Тепер легітимність будь-якого рішення буде сумнівною", - додав Цибулько.

Нагадаємо, що під час сьогоднішнього судового засідання суддя Родіон Кірєєв видалив з зали суду екс-прем'єра Юлію Тимошенко її адвоката Олександра Плахотнюка, а також депутатів від БЮТ Арутюнова та Одарченка.

Ольга Москалюк


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь