RSS
30.03.12
rus.newsru.ua

 29 березня в Києві відбувся Другий благодійний гала-вечір Фонду братів Кличко, в рамках якого проводився збір коштів на спортивні та освітні проекти. Підтримати благодійну ініціативу чемпіонів до Києва з'їхалися понад 150 гостей з різних куточків світу, пожертвувавши до фонду братів близько 1,5 млн доларів.

Головний лот благодійного аукціону - Олімпійська медаль Володимира Кличка, яку він завоював в 1996 році в Атланті - була продано за 1 мільйон доларів. Однак, відразу після продажу лота представник покупця оголосив бажання благодійника, в знак поваги, повернути медаль чемпіону.

Володимир Кличко: "Ця медаль принесла успіх як Віталію, так і мені. Вона стала основою нашого професійного успіху і ключем, який відкрив для нас багато дверей. Наша мрія стала реальністю. І завдяки коштам, які заплатив за медаль благодійник, ми також зможемо втілити в життя мрії сотень тисяч українських дітей. Від імені цих дітей, їх батьків і вчителів я дякую вам за небайдужість ".

Всього на аукціоні було зібрано понад 1,5 млн доларів. Зокрема, за ексклюзивні ключки і гру в гольф у найстарішому гольф-клубі світу Сент-Ендрюс в Шотландії покупець заплатив 60 тис доларів. За картину, написану під час поєдинку Володимира Кличка проти Жана-Марка Мормека, - 80 тис. доларів. За годинник Piaget з 412-ма діамантами, які повторюють відбиток пальця Віталія Кличка - 133 тис доларів.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь