RSS
14.03.12
zsu.org.ua

 Як повідомляє прес-служба Федерації роботодавців України, першому віце-прем'єр-міністру України Валерію Хорошковському доручено сформувати склад робочої групи, до якої мають увійти представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства фінансів, Державного земельного агентства і Федерації роботодавців України.

 

Згідно з підрахунками членів ФРУ, протягом періоду 2005-2010 рр.. обсяг коштів, сплачених за користування землею, зріс в 3-5 разів. На початку 2012 р. вартість користування землею зросла на 50 і більше відсотків. За підрахунками Всеукраїнської спілки виробників будівельних матеріалів та виробів, плата за землю в структурі собівартості продукції сьогодні становить близько 5%. А після підвищення витрат на оренду землі ця цифра може зрости до 15%.

 

Створена урядом робоча група має вивчити питання підвищення земельного податку і орендної плати за земельні ділянки та подати на розгляд Кабінету міністрів України пропозиції щодо їх врегулювання.

 

Нагадаємо, раніше у Верховній Раді України був зареєстрований законопроект № 10051 від 15 лютого 2012 р., яким пропонується ввести збір за користування землями сільгосппризначення.



Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь