RSS
06.07.11

Хто б ще записався в опозицію до Ющенка?
С. Овчаренко.
Зараз йде гарячкова кампанія по залучення до уявної опозиції усіх партій, які б могли опонувати не так владі Януковича, як лідерству Юлії Тимошенко всередині самого опозиційного руху. Влада щосили вдає, що зневажає опозицію, а лише "бореться з корупцією" колишніх можновладців. Супутно йде мова про гарячковий пошук "нових облич" та "нових сил", до яких мимоволі долучають дітей можновладних посадровців. Зокрема, дуже хотілося б числити "молодим та перспективним"... Сергія Тигіпка, хоча той належить до покоління саме Юлії Тимошенко.
"Наша Україна" начебто на чолі з Наливайченком закликає до єднання "усіх опозиційних сил" - хоча проглядається опозиція не так до Янукоувича, як до тієї ж Юлії Тимошенко. Звернулися аж до 17 партій та організацій, не назвавши їх при цьому.
Справа в тому, що участь Віктора Ющенка є не так знаковою, як компрометуючою через винятково низький рейтинг у будь-якої громадськості - хоч на Сході, хоч на Заході. Саме тому В'ячеслав Кириленко та Арсеній Яценюк досить неохоче пристали б до такої коаліції, де фінгурує Віктор Ющенко.
От якби без нього...
Але спрва в тому, що саме Ющенко за час президентства не тільки розтринькав свій авторитет, але й добряче нагромадив свій матеріальний ресурс - яким би хотіли скористатися "люди зі смітника".
Тобто - з ним погано -але без нього - ніяк.
Такий собі подарунок "у нагрузку".
Наше видання могло б запропонувати опозиціонерам Ющенко та Ульянченко таких соратників - які охоче б прокламували себе опозиціонерами - але б не переймалися моральним смородом, поливаючи брудом тих, над ким чиниться судова розправа.
Це, наприклад, той ж Анатолій Гриценко - який захотів зустрітися з соратниками Ющенка. Це також - письмачка (за висловом Ліни Костенко) Оксана Забужко. Та також регулярно поливає брудом ЮВТ, не переобтяжуючи себе доказами. Юрія Шухевича, сина Романа Шухевича, антисеміта.
Справжнім подарунком було б приєднання до цієї компанії Олега Тягнибока - але той вважає, що з ЮВТ сам впорається. Те ж саме й Яценюк.
Так що кампанія по збиранню сил, що б успішно імітували опозицію, та розколювали справжню - триває.
До речі - смотрящим могли б призначити від партії регіонів - Інну Б., яку ще не вбили (віртуально, звичайно) лише завдяки пильності правоохоронним органів Пшонки, Могильова та Хорошковського. Теж колись були "опозиціонерами"... озимими.


Погода, Новости, загрузка...


Загрузка...



Другие новости по теме:

Високий інтелектуальний рівень дебатів стосовно особи В.Ющенка навіть козла переконав, що нам ще довго ходити по пустелі, щоб стати правдивим державницьким народом. Років через 100 до нас дійде, що розбудовувати нашу державу в існуючих геополітичних реаліях дуже складно, В.Ющенко діяв як державний діяч і напевно допускав помилки. Тих помилок було б менше, якщо б під ногами не плуталась одна дуже заможна панянка, яка бачить все через газ.
"Високий інтелектуальний рівень дебатів стосовно особи В.Ющенка навіть козла переконав, що нам ще довго ходити по пустелі, щоб стати правдивим державницьким народом. Років через 100 до нас дійде, що розбудовувати нашу державу в існуючих геополітичних реаліях дуже складно, В.Ющенко діяв як державний діяч і напевно допускав помилки. Тих помилок було б менше, якщо б під ногами не плуталась одна дуже заможна панянка, яка бачить все через газ".

Безнадёжен. В морг.
Цитата
  • Ш-ко

2 sane
)))
+1
Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите два слова, показанных на изображении: *



Последние новости





Политика

Общество

Экономика

Мир

Культура

Имхо

Станислав Овчаренко. Издание "Свет и Тени"
© 2006 - 2012. Правила
Обратная связь